bisenakillisinzaten Bebeğimin vücudunda kızarıklıklar ve döküntüler var. Alerjiden şüpheleniyorum. 9 aylık. Alerji testinde neye alerjisi olduğu belli oluyor mu? Tedavi uygulanıyor mu? Bilgilendirebilir misiniz?
Deletedmom_21 bisenakillisinzaten test yapıyorlar yarim saatte yada 1 saatten cikmis oluyor atiyorum yumurta sut alerjis varsa onları vermiyorsunuz doktorunuz soyler zaten
Hnm44 bisenakillisinzaten üç aylıkken yaptırmıştım alerji şüphesi vardı . Kan testi alıyorlar birde sırtına bant gibi birşey yapıştırıyor lar. Galiba neye olduğunu az çok biliyorlar. Bizimkimde çok şükür çıkmadı birşey . Çok geçmiş olsun sizede🍀
Deletedmom_21 bisenakillisinzaten oluyor canim sirtina minik minik igne batiriyorlar eger sirti batirilan yerlede kizariklik siskinlik olursa hemen belli oluyor
bisenakillisinzaten Deletedmom_21 peki bu deterjan şampuan vs alerjisi hangi yöntemle belli oluyor ki?
Deletedmom_21 bisenakillisinzaten yok canim acimiyor bizde yaptırdık bisi cikmadi o deterjan olayini bilmiyorum canim en az 10 tane felan igne batırıyorlar illaki o iğneler arasinda deterjan şampuan vs seyler de vardir diye düşünüyorum
bisenakillisinzaten Hnm44 sizde de mi aynı vücudunda döküntü ve kızarıklık falan vardı? Hangi belirtiler vardı
Hnm44 bisenakillisinzaten hayır bizde kakada kan vardı . Anlamadılar meğer catlakmış baya ugrastirdilar sagolsunlar bizi baya kan verdi bebeğim o zaman . Ama bizimki sebebini anlamadıkları için sürekli kan aldılar onun için . Biride poposunu açıp bakmadı . Bizde ilk anne babalık tabi anlamadık bizde