Basaktunaa Arkadaş bebeğinde süt alerjisi olanlar nasıl tepkiler veriyordu bebeğiniz gün içinde nasıldı bende süt alerjisi olabileceğinden şüpheleniyorum doktora gidicez fakat belirtilerini merak ediyorum internetten baktım ama yaşayan annelerden birebir öğrenmek istiyorum..
Fneva Basaktunaa sürekli mukuslu kaka meme reddi emerken oluşan kızarıklıklar egzama huzursuzluk kulak arkası kuruluğu ve geçmeyen gaz
Mervea Basaktunaa kakada kan mukus uykuda huzursuzluk kusma egzama bi çok belirtidi var diyet yapımca hafifliyor şikayetler
Nesrinbek88 Basaktunaa kaka da kan ve mukus kakası benim kızmda sadece bu şekilde oldu hala devam ediyor dietteyiz bakalım bunhafta gidince ne dicek doktor
Yusuf_Kerem3 Hırıltılı nefes burun tıkanıklığı mukus lu kaka geçmeyen pişik sürekli huzursuz bitmeyen kolik nöbetleri ayrıyetten dışkıda kan egzema kan hariç hepsi vardı oğlumda
Basaktunaa Tüm bunlar bizde de var mukuslu kakamızda dahil fakat çok şükür kan yok kakasında peki tedavi şekli damla mı yalnızca işe yarıyor mu gerçekten?
Mervea Basaktunaa bana kalsiyum verdi kullanmam için alerji doktorumuz oğlum için ilaç vermedi kulak burun boğaz alerji damlası verdi onuda çok kullanıp alıştırmak doktorumuzda çok zorda kalmadıkça önermedi geçen yumurta akı koluna deymesi sonucu acillik olduk gitmeden içirdim hastahanedede serum takıldı