Merymahrz- Acaba bebeginizin hiç muza tepki göster di mi ben dünkü kakasındaki kırmızılıkları muza bağlamaya başladım da hiç başına gelen oldu mu muz yedikten sonra böyle bir durum yada başka bir alerjik tepki
Caganbal Merymahrz- allerjik egzemamız olduğunda doktor muzu da yasaklamıştı allerjik olabiliyor muz , gözlemleyin vermeyin bir süre
Birkucukkelebek Merymahrz- her besine alerjik tepki olabilir. Bunu siz gözlemleyerek bulabilirsiniz ancak. Muza alerjisi olan çok bebek duydum.
yigitinaannesii Yani aslında muz ek gıdaya başlangıç seviyesinde kullanılır. Çok düşüktür alerji ihtimali. Kan mı var kakasında?
Merymahrz- yigitinaannesii evet Çarşamba günü akşam kıl gibi bir tane kırmızılık gördüm ama cok küçüktü sonra perşembe günü sabah yine aynı şekilde gördüm birde akşam 3 tane gördüm sabah doktora gidip kaka tahlili verdik ama ozaman kırmızılık yoktu temiz cıktı anlamadım neden olduğunu acaba muz yedim ondan mı oldu diye düşündüm
yigitinaannesii Merymahrz- Canım muz lifli bir yiyecektir. Bu yüzden ipliksi şeyler çıkması gayet normal
siyah3430 Benim bebeğim alerjik muza olmadı. İpliksi şeyler olabiliyor. Muz alerjisi hiç duymadım. Çilek vs olsa olur derdimde