prenseslerinannesiiii Kızlar uçakla yolculuk yapan var mı bebek arabasi kırılır mı? Bebek arabasını goturmeliyi miyim?6 aylık bebegim var bi aydan fazla kalacağım iki sehir değiştireceğim ben götürmek istiyorum ama eşim kırılabilir diyor bilgisi olan var mı?
baloglum_e prenseslerinannesiiii üç gün önce geldim uçağa kadar bebeğimi arabada götürdüm orda posetleyip aliyolar hiç bı zarar gelmemişti iki defadır bu şekilde götürüyorum
baloglum_e prenseslerinannesiiii Bebek arabasını goturmeliyi miyim? Ve kesinlikle goturmelisiniz çok lazım oluyor bence
Busbusss prenseslerinannesiiii merhaba tyh ile 2 sefer götürdüm uçağa kadar arabasıyla gittik uçakta verdik ve inerken aldık herhangi bir sorun olmadı zaten bildiğim kadarıyla bir zarar gelirse hava yolu şirketi tarafından karşılanıyor. Yine bunu bir araştırın bakın öyle miymiş
Wanderlust prenseslerinannesiiii mutlaka gorurun 1ay napicaksiniz arabasiz bebegi bu sicakta kucakta tasimak da hem ona hem size iskence esiniz valizlerle birlikte alta atiliyor saniyordur prosedur oyle degil bebek arabasiyla ucaga kadar geliyorsunuz son dk katlayip veriyorsunuz savurma/atma olayi yok hic birsey olmaz
Zzzz prenseslerinannesiiii hiç bişey olmadı iki kez bindim kapıdan alıp kapıdan verdiler sapasağlamdı ve havaalanında çok lazım oluyo bebekle kuçakta zor olur