ipekgumen1 4 aylık oğluma şuan 6-9 giydiriyorum biraz uzun boylu yazlık kıyafet alıcam internetten ama artık biraz büyük mü alsam 6-9 küçük gelir mi 1 ay sonra falan diye düşündüm 9-12 var onlarda büyük olur sanırım kararsız kaldım
Belisinwonderland ipekgumen1 öncelikle markadadan markaya kalıp çok değişiyor. Lcw tam kalıp iken hellobaby(ebebek) kalıplar hep dar. 4 aylık bebiş zaten 6 ay giyinir. E uzunmuş. Birde yıkandıkça çekme ihtimali vs. Bence büyük alın :)benim kızım şu an 9 aylık minimum 12-18 ay alıyorum.
Girlpower ipekgumen1 geçen sene kızım 5-6 aylıkken 9-12 almıştım yazlıklarını iyiki öyle yapmışım bu yaz da giydirebilcem bazılarını
Haso Kesinlikle bedeni büyük almalısın benimde kızım 7 aylık ben 1 yaş alıyorum boyu uzum kilosu olduğu için ve aldığım bazı kıyafetler dar geliyo😂
Cacacaca 4.5 ayligiz şuan 9-12 aylık kıyafetler tam oluyor. Kimisinde kalıp küçük kimisinde suya çekme oluyor. Büyüğe care var ama küçük gelirse giyemiyor
yigitinaannesii Kaç kilo canım? Benim bebeğim 14 aylık 12-18 ay bi tık bol bile oluyor. Minyon biraz 11,5 kg