Adaaa_ papatya09_ benim var Bi türlü yerini bulamadım ve bitmediler çözümü olan yazsın evimde 12. Kat
Duyulurum papatya09_ karınca tebesiri diye bir şey satılıyor. Eczanelerde de internette de var. Ben ondan kullanıyorum çok etkili
48316ELIZAN barlassmoom Hangisinden aldiniz acaba 2 haftadir ayni sorunu yasiyorum balkonuma yuva yapmislar.
barlassmoom 48316ELIZAN şu an çok yüksekte, dolabın üstünde akşam hemen yazayım🙏🏻 çok etkili. karınca, sinek, böcek aklınıza ne gelirse yok etti, üstelik diğerleri gibi kokulu değil.
Deletedmom27337 48316ELIZAN papatya09_ eczaneden BAYER KARINCA YEMİ alın yemi yuvaya taşıyorlar sonra hepsi yuvada ölüyor bir daha gelen olmuyor
barlassmoom papatya09_ benimde bebeğim 2 aylık, sorun olmaz dediler ama ben yinede ilaçlayıp evden çıktım 1 gün sonra açtım evi 1 gün sonra geriye geldim. ama bu benim takıntım🙏🏻 üstünde 1-2 saat havalansa yeter yazıyor kokusuzmuş ben güvenemem o yüzden 1 gün havalandırdım
Hibou Evim müstakil haliyle bahçeden vs gelebiliyor suya katılan bir ilaç var onu sulandırmadan kulak pamuğu ile geldiği yerlere döküyorum, bide geldikleri bir yer fayans kırılmış hemen orayı da kapatınca kesildi. Geldiği yerleri bulup ordan imha edin
barlassmoom papatya09_ Adaaa_ @NotNilara @48316ELIZAN kızlar kokusuz diyor ama siz yine de 1 gün havalandırın bence ben öyle yaptım takıntılıyım çocuğumu riske atamam korkarım🤭😂