Alya3361 Çok etkili denebilecek bi leke çıkarıcı arıyorum artık bebek için olmasına gerek yok bebek için olanlar çok etkili olmuyorlar deneyimleyen var mı etkili olsun
Deletedmom_45 Alya3361 vallahi neler kullandim hic ise yaramadi bimde güleç aspirin var kirmizi fisfis onu sıkıyosun bekletiyosun citiliyosun kirden eser yok oglumun esyalarini da oyle cikariyorum cook etkili
thecamellia Alya3361 sıcak su koyun leğene kıyafeti koyu üstüne dökün biraz beklesin arada bi çitileyin aınra bi tur makineye atın yada direk makinenin deterjan gözünede koyabilirsiniz yada kapağıyla makinenin içinede koyuluyor galiba o
gamzes26 Domol markasının 2 leke çıkarıcı var yeni aldım bebeğimin beyaz onlugundeki lekelere denedim çıkardı
gamzes26 gamzes26 sprey olanı sıktım lekeye çitiledim 10 dkka bekleyip yıkadım çıkmayanlar vardı aynı işlemi tekrarladım portakal suyu ve yemek lekeleri vardı nerdeyse hiç kalmadı
Deletedmom_45 Alya3361 dene canim o kadar etkili ki daha demin cilek ve kan damlasi lekesini cikartti vallahi baya sık lekeli yere beklet 5 dk sonra citile makineye at hicbise kalmiyo 🙂