Mucizem_06 Kızlar üç yaşında oğlum beni cildirtiyo bugun ikinci günümüz sürekli altına ısıyo bir kere yaptı Tuvalete kizmamaya çalışıyorum ama olmuyo biliyorum bu bütün hayatını etkileyecek bı.surecmis ama tahammülüm kalmdi arbalari falan isetyoruz yok
Feyzosunannesi Mucizem_06 siz kızıp tepki gösterirseniz korkar hiç alışamaz, eğer hazır değilseniz biraz daha bekleyin bu şekilde öğrenemez zaten
BBK Mucizem_06 üc gün bu sekilde devam eder kizmayin güzelce anlatin. Bizim tam üc gpn her yeri islatti ama ücüncü gün alisti. Tuvaletten korkuyo olabilir eger oturtuyorsaniz. Lazimlik deneyebilirsiniz
Rabia_deren Mucizem_06 bizim tuvalet eğitimimiz yeni bitti. Post açmıştım tecrübelerimi paylaştım. Bi okuyun isterseniz. Faydası olacağını düşünüyorum. Sakin olmanız lazım. Siz çok gerilmişsiniz. Bu şekilde çocuğunuz da gerilir. Başarısız olursunuz. Bunları deteylı anlattım zaten.
Mucizem_06 Feyzosunannesi hiç kızmıyorum aslında çevremdeki insanlar sabirimada sasryo çünkü çok yaramaz tuvalet eğitimi içinde baya araştırma yaptım okudum sürekli ben hazırım ama oğlum hazır değil galiba
Dilaylaa İyide daha ikinci gün çok normal bu kızacak ne var ki :) kızım dört gün boyunca sadece üzerine yaptı halılara kanepelere yaptı. Beşinci gün sadece bir kez lazımlığa yaptı, altıncı gün iki kez derken öğrendi. Rahat olun kasmayın bu kadar
Mucizem_06 Dilaylaa kızmıyorum orda bı anlatım bozukluğu yapmışım kızmıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum demek istedim aslında dün kakasını banyoyu kitleyio duşa kabine yaptı sevindim tebrik ettim bir daha klzete ypcaz dedim ama yok bı gelisme
Mucizem_06 Rabia_deren hemen okuyorum evet biraz gerildim birde regli dönemim o yüzden olablir cocgumda çok söz dinleyen bir çocuk degil
Dilaylaa Mucizem_06 daha çok erken zaman vermelisiniz hemen öğrenmeleri mümkün değil. Konu hakkında kitaplar alın mutlaka stickerlar alın ödül niyetinde.