Sevocum 2 yaşına girmek üzere olan bebeyle karadenize araba yolculuğu yapmayı düşünüyoruz ama sıkılıp huysuzlaşmasndan korkuyoruz neler yapılabilir
thecamellia Sevocum benimde gitmem lazım ağustosta memelekete karadenize bebeğim 10 aylık olacak o zaman otobüs yolculuğu çokmu zor olur diye düşünüyorum çünkü uçak aşırı pahalı
Sessiz_oyuncu Sevocum arabayla çok zorlanmazsn durmadığı yerde çek kenara dolaşıp dinlensin. Acele etmeden yavaş ve sağlıklı bi şekilde 🥰 ben şuan 3.5 ve 4 aylık kızlarımla yoldayım 😂
Deletedmom_36 Sevocum Bizde gidicez benim kizim 3 yasina girdigi hafta yola cikicaz nasipse biz aksam7 gibi cikmayi dusunuyoruz yola 2 3 saat oyalarim sonra gece uykusuna gecer uyandiginda da karadeniz sinirlarinda oluruz zaten gerisi kolay ☺️Bu arada kocaelinden Trabzona gidixez nasipse☺️
lanadelmiyav Sevocum 13 aylikti oglum bir ay once kendi aracimizla karadenize gittik. Benim oglan arabayi sevdigi icin, cok zorlanmadik ama sonlara dogru huysuzlandi. Ben yanina yeni bir oyuncak almistim, huysuzlaninca oyalamisti epey
ssari1903 thecamellia çok zor olur pişman olursunuz özel araç olmadan kesinlikle gitmeyn bence. Ben özel aracımla gitmiyorum şehir dışına durmaz diye korkuyorım açıkcası
Sevocum Deletedmom_36 sabah erkenden çıkalım diyoruz gündüz oyalamak daha zor ama eşimin gece uykusu geliyor bizde istanbuldan orduya☺️
Deletedmom_36 Sevocum Bizde cift sofor olucak insallah biri yorulunca digeri kullanicak.E birde gunduz uyuyup yola cikicaz nasipse