salakmisincemilee 5 aylık 13 günlük kızım uyku aralığı ne kadar anneler kızım max 1 buçuk saat ayakta kalabiliyır çok zorlarsam 2 oluyor ama ikimizde çok yıpranıyoruz bunu yaparken zaten güne çok geç başlıyor en erken 9 genelde 10 da uyanıyor
ZP_1405 salakmisincemilee benim oğlumda 5 aylık olacak, uyandıktan sonra yarım saat iyi sonra huzursuzluğu başlar. Dediğiniz gibi 1,5 saat zor duruyor. Hep hep kucakta ama ondan da memnun değil
Aselmira21 Benim kizimda 6 aylik gunduzleri uyuyor geceleri uyumuyor bide yanimda uyuyor besigine koydugum an uyaniyor
salakmisincemilee Aselmira21 gündüz kaç saat uyuyor bizim mesela 10 da uyanıyor 11buçukta uyuyup 1 de kalkıyor 2 saate zorladığımda 1 saat uyuyor asla oyalayamıyorum sürekli mızmız kucak sevmez oyuncak sevmez yatmayı sevmez bebek arabasına bindiriyim akşama kadar kalır orda evde denedim aynı şeyi asla sevmedi illa dışarısı olacak
salakmisincemilee ZP_1405 al benden de o kadar kucak sevmiyor her uyandığında yarım saat dışarı çıkarıyodum bebek arabasında gezmeyi çok seviyor ama hava çok sıcak 2 adım atmadan terleyip bunalıyorum tesettürlüyüm bi de ister istemez zorlanıyorum Allah affetsin