Saliha03 Ya kızlar ne alcaz acaba ilk babalar günü önemli birşey olsun istiyorum ilk anneler günüme güzel bi hediye aldı çünkü eşim hatta neler aldık diye buraya attım yemediğim linç kalmadı😂😂
Hemsireannis Saliha03 yaa bende güzel bir şey istiyorum hemde eşim şuan yanımızda yok memlekete geldik biz belki moral olur değişiklik olur hemde 23 Haziran da tanışma günümüz hepsini birleştirmek istiyorum 🥰
Arazynp Saliha03 anneler gününde bir şey almadi. Bende babalar gününde almicam. Kutlamayı bile düşünmüyorum.
Denizvepasa Saliha03 beyefendi benden kehribar tesbih istiyor 😁 ama sormuyor ki paran kaldı mi? Artik onun parasıyla alacağım 😁
Saliha03 Hemsireannis Valla bende ya güzel bi hediye alayım dedim ama bu ay yazlık tshirt eşofman falan almıştım çalıştığım için ayakkabı çanta saat kıyafetini hep ben alırım zaten özel bişey istiyorum bulursanız birşey banada fikir verir misiniz 😌
Minipekka Denizvepasa merhabalar tesbih dükkanımız var yardımcı olabilirim benim eşimde tesbih hastası 😂
Hemsireannis Saliha03 tabiki veririm sizde bana söyleyin 🥰 ya benim eşimde kendi almaz sevmez yada benim almama alıştı her şeyi ben alırım o yüzden alacak bir şey bulamadim
duyguronita62 Saliha03 ben bunu gıydırcem kızıma babasına ufak bir surprız 🥰 https://resimyukle.io/r/d9aGY186CL