kinderpingui Slm kızlar bebeğim 5 aylık oldu bu güne kadar hep normal kakasını yapardı ne kabız nede ishaldi hiç gazı yok denecek kadar rahat bir bebekti mama+meme besleniyor yakşaşık 10 gün oldu kakası yeşil bazen sarı afedersiniz köpük gibi mukuslu bu süt alerjisi olabilirmi yoksa enfeksiyona bağlı bişeymi süt alerjisi ilk aylarda kendini belli etmiyormu beslenmemdede bir değişiklik yok yani her zaman yendiğimiz şeyler ☹️ Her beslenmesinden sonra altını alırım ve bu günde ⅚ kez oluyor
Bibebebi kinderpingui bizim 3. Haftada çıkmıştı süt alerjisi. Dediğiniz gibi köpüklü baloncuklu bazen mousse kıvamındaydı. Ama tek başına yeterli belirti mi bilemedim. Huysuzluk ağlama krizleri oluyordu bi de bizde. İnşallah değildir gerçekten zor bir süreç
tineanigra kinderpingui kaka tahlili yapılması gerekir. Süt alerjisi bizim 3. Ayda çıktı sizin yediklerinizden de alerji olabilir çilek vs
BelaCivciv kinderpingui Yediğiniz bazı şeylere tepki vermiş olabilir. Sadece mukus alerji belirtisi değil demişti benim doktorum. Rahatsız değilse bebeğiniz endişe etmeyin hemen. Doktora da danışın tabi.
kinderpingui Bibebebi daha doktora götürmedim yarın götürürüm peki çocuk doktorumu yoksa alerji bölümünemi gideyim
Haffuse Bibebebi köpüklü baloncuklu bazen mousse kıvamındaydı. Kiz qllah askina kakayi benzettigin seye bak🤣😂🤣 Hos diyet yuzunden yiyemiyorum ama bindan sonra mousse=kaka benim icin🤣😂
Bibebebi kinderpingui takipli olduğun çocuk doktoru varsa ona götür canım. O gerekirse yönlendiriyor alerji doktoruna. İnşallah çıkmasın🙏🏻
kinderpingui BelaCivciv yok huysuz falanda değil gayet mutlu ama kaka yapması sıklaştı çok sıvı ve mukuslu
deniz-95 kinderpingui sanmıyorum alerjisi olduğunu. Alerjisi olsa muhtemelen daha erken tepki verirdi. Bağırsakları 4.aydan sonra gelişmeye başladığı için kaka rengi ve kokusunda değişiklik olabiliyor. Bağırsak kendisini ek gıdaya hazırlıyor. Kilo alımında problem yok ise kaka sayısı önemli değil 7-8 kere kakasını ishal şeklinde yapmıyor ise.
Minikkus14 kinderpingui kopuk kopuk mukuslu be yeşilde oluyorsa süt alerjisi gibi bezimde öyle ama bizimki ilk ay belli etti hemen
Haffuse Ben de alerji oldigunu sanmiyorum, alerji olsa kendini super belli ederdi, sadece kaka degil ciddi huzursuzluk da olurdu, cok gecmisler olsun 🤗 insaAllah basit biseydir…
kinderpingui Haffuse inşallah canım kız diğer postumda az kala seninle kavga edecektim yanlış okudum 😂😂😂
minikbabyy kinderpingui aynı sorunu bizde yaşıyoruz 4 aylık sadece mamayla besleniyoruz bi kaç gündür kakasını koyu kıvamlı bazen mukuslu bazen sıvı yapıyor her kaka farklı sabah açık sarı renginde yaptı korktum. Eşimin halası emekli yenidoğan hemşiresi biliyodur diye ona sordum bebekler 4-5.aylarda bağırsakları gelişiyormuş ek gıdaya hazırlanıyormuş o yüzden farklı kakalar yapabilir bi süre ama 1 ay hiç değişmezse doktora götür dedi