TheBaby (1 yaş 28 günlük)31 Mayıs ilk adım. Bugün tam 12 adım. Yürüme arkadaşı yok. Yürüteç 8.aydan beri yok (2 ay bindi istemedi) Özel bir çaba yok. Herşeyi akışına bırakmıştık. Çok mutluyum. O bıdılık ayaklara ölüyorum🥰
kahvekokusuu TheBaby cidden tarihleri aklimizda tutuyormusunuz anın heyecaniyla mi yazdınız 🥰 Maşallah Rabbim hep hayra yürümeyi nasip etsin🧿🥰
TheBossMom TheBaby maşallah maşallah 🥰 bizimkide 11 aylık olucak artık yürüyor kendisi ❣️ İnşallah daha güzel günlere 💕
TheBaby Balkizlarim Amin canım inşallah🌸🌸🌸 9 yıl aradan sonra bunları yaşamak ne kadar heyecanlıymış.
TheBaby Kader_umay99 Bizimki o ayda daha yeni emeklemeye çalışıyordu😄 Valla arkası hızlı geliyo yani sizinki daha önce yürür bence. Bizimki hiç adım atmıyordu. 1-2 adım 31 mayıs. Bugün 12 adım ordan hesaplayın😄
Kader_umay99 TheBaby benm kız koltuk yan koltuğa geçmiyo ayakta net 5 dakika duruyo kendisi işte ben tutup kaldırıyom gel diyom 5 adım atıyo Valla artık kendi kendine bıraktım bnde upraşmicam
nihalidin667 Ya benim bebeğim bı kaç gün sonra 11 aylık olacak. Ama hiç adım sıralama vs yok. Adım attirmaya çalıştığımda kitliyor resmen bacaklarını. Yeni yeni yüzüstünden oturur pozisyona geçti. Tutup kalkma falan da yok. Korkmaya başladım artik
TheBaby nihalidin667 Ayy yok hiç korkma. Zorlamada. Yürütme hiç. Kendileri hazır olunca herşeyi tek başlarına yapıyorlar. Allah yürü diyor yürüyorlar valla.
kahvekokusuu TheBaby yaa bunu görünce bir an düşündüm ne zaman yürümüştü diye hatirlayamadim🤭 benim oğlum erken adım atmaya başlamıştı hep engelledim yürümesini kemikleri eğilir ice dönük basar falan diye ama 9 aylık yürüdü engellememe rağmen ve sonuç şimdi içe dönük basıyor 2 yaşına gelince doktora gidicez inşallah kalıcı birsey olmaz her sey zamanında güzel 🥰
TheBaby kahvekokusuu Bende 9 aylıkken yürümüşüm amabende yok. Sizin ailede varmı canım çünkü benim oğlumda geç yürüdü ama ailede içe basma var malesef. 10 yaşında şu an ne ayakkabılar denedik özel yapım azaldı ama geçmedi. Böyle çocukların ayakları çabuk yoruluyor ve ağrıyor.
Sedayun13 Masallah rabbim daim etsin her adımı insallah benim 7 aylıkken yürümüştü şimdi 9 Aylık bahçem sağdan soldan çıkıyor korkmuyor değilim valla