alimeninannesi Kızlar uykusuz sabahlardan günaydın 😂 Bu fruugo.com.tr ‘den alışveriş yapan var mı aranızda? Aldığımızda elimize direkt ulaşıyor mu yoksa gümrük vs uğraşıyor muyuz? Umarım aranızda bilgisi olan çıkar ❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹
Amineninnannesii alimeninannesi ya alakasız ama siz Happy momdaki mavi gözlü sarışın alimenin mavi gözlü sarışın annesi misiniz 😂🙈
alimeninannesi Amineninnannesii sırf sen böyle yazdın diye meraktan şifre yeniledim girdim baktım foto bırakmak gibi bi hataya düşmüş müyüm diye yok ama ben o değilim kimse o 😂😂 güzelse benimdir diyomuşum😂😂
Amineninnannesii alimeninannesi 😂😂😂 çok gğzel bir hanımefendiydi bebeğinin ismi alimeydi kendisini hatırlamıyorum ondan sordum 🥰
alimeninannesi Amineninnannesii ben değilimdir canım ben çarşaflıyım 🤷🏼♀️😄 lens kullanıyorum bazen acaba dedim yanlışlıkla foto mu bıraktım, sarışınımda 😂 eyvah dedim🙀😸 başka hanımmış meğer. Bu arada kullanıcı adın kalp ben❤️
Amineninnannesii alimeninannesi Allah sizinkini de ismi ile büyütsün inşallah. Maşallah çok güzel ismi🥰
alimeninannesi Amineninnannesii amin bacım sizinkini de inşaAllah Rabbim size bağışlasın ❤️ Bi kız daha nasip ederse Allahım kızınızın ismini düşünüyorum ❤️ Bi kaç sene sonra tabii şimdi gözüm yemiyor 😂