Elferk Iyi geceler arkadaşlar 🙌 Bursa da memnun kaldığınız , tavsiye edebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı? Gerçekten iyi iletişim halinde olabileceğiniz doktoru bulmak çok zormuş 😒
Gulumseyememdedim Elferk merhabalar Turgay Baz’ı önerebilirim 3.ayından beri bebeğimin takibini yapıyor hiç bir aramamızı ya da mesajımı yanıtsız bırakmıyor gönül rahatlığıyla tavsiyemdir🤗
Ahlasbebekveannesi Elferk doktor Aydin Tunç Mesajla sorduğunuz sorulara yanit veriyor gün içinde ben memnunum medicabil de kendisi
Muhasebeciana Elferk 1- çekirge doruk hastanesi Yeşim keskin 2-hayat hastanesi Erol comart İkisindende cok memnunuz surekli iletisim halindeyiz ne zaman msj atsam en gec yarim saat 1 saate geri donus yaparlar
Sevgiguveen Elferk özel sağlık sigortası varsa medicana cansu yılmaz klinik olarak muzafferocak sigortasız muane ücretlerini bilmiyorum 2 yaşınsa kızım şuan . İztediğibiz an ulaşabilir msj atabılır hastaneye gitmeden bile be yapacağınızı soyler tahlil sonuçları beklemeden çok önemli değilse gonderir eve bekletmez msjla recetenizi telefonunuza atar.
1kiz1erkekbebe Gulumseyememdedim merhaba özel muayenhane olduğu için tahlil falan gerektiği zaman hangi hastaneye gönderiyor acaba ya da tahliller muayenehane sinde mi yapılıyor
Elferk Gulumseyememdedim ben medicanaya gidiyordum. Muaynane doktoru peki bir seylik olduğunda hastaneye yönlendiriyor mu. Yoksa rahat oluyor mu.. biz orda her şeye müdahale edemez die hastane terci h etmek istemiştik ama doktorumzdan pek memnun kalmadik
Gulumseyememdedim Elferk yani şu an için çok şükür öyle bi durumumuz olmadı ama şu kadarını söyleyebilirim eşimin küçük kardeşi var hastalandı doktor doktor gezdirdiler ateşi bi türlü düşmüyordu sürekli serumlar antibiyotikler en sonunda eşim Turgay beyi aradı ne yapabiliriz diye cumartesi günü akşam 8di muayenehanesini açtı çağırdı mevcut kan tahlilleri vardı ona uygun tedavisini başlattı muayenehanesinde de iğne vurdu ve aynı gün çocuk iyileşmeye başladı ateşi bir daha yükselmedi bile🤷🏼♀️ Hastanelik bir durumda nasıl ilerler onun hakkında bilgim yok maalesef 🙏
Muhasebeciana Elferk ilk asil doktorumuz bizim yesim hanim dogumdan beri takipli doktorumuz. Kizim 14 aylikken enfeksiyon kapmisti yesim hanim nobetci degildi o sira cevremdeki insanlarin onerisine gore o gece sansimiza erol bey nobetciymis herkes çok met ediyordu ilk gittigimizde asiri kalabalikti sonra rasgele baska hastaneye doktora gittik ve hic birsey yapmadi kizima atesi 41 leri gordu sonra tekrar o gece erol beye gittik bizim durumumuz acil oldugu icin artik beklemeden bize bakmisti erol bey sonra erol bey sayesinde duzelmisti kizim ondan da cok memnun kaldik simdi ikisindende vazgecemiyoruz bir ona bir ona gidiyoruz 😃
Elferk Gulumseyememdedim çok teşekkür ederimm doğum yaptığım doktorum öneri olarak turgay beyi söylemişti.. hastane doktoru olsun demistik süreç nasıl ilerler bilemediğimiz için.. Ama şuan soyledikleriniz beni daha da aydınlattı🌸
Irmakprensesinannesi Elferk çocuk doktoru mesut özal tavsiye ederim işinde bir numaradır kendi yeri var zatn kızım doğduğundan beri ona giderim pazartesi günü 10 aylık kontrolumuz vr her soruya cvb verir ilgilenir aşılarını birebilri kendisi yapar çocuklarla arası çok iyi
Elferk Gulumseyememdedim son olarak özel sağlık sigortası geçerli mi acaba.. Çok teşekkür ederim cevaplarınız icin💖
keremiko8024 Hayat hastanesi erol comart müthiş bir doktor çok sevecen çok ilgili herşeyke ilgili bilgi veren bir dontor sormana gerek kalmadan anlatır herşeyi bişey olduğunda da cevap verir whatsapptab
sheesyelllow Elferk jimerde seher hanım bizim ilk doğduğunda da o yapmıştı kontrollerimizi kendisiyle devam ediyoruz biz çok memnunuz 💙
minikbirprensannesi Hayat hastanesi Erol Comart. Biz önceden Çekirge Doruk Hastanesinde Atilla Giray’a gidiyorduk hastane ile sorun yaşadık orayı bıraktık ama şuan Erol beyden çok memnunum her şeyi çok güzel anlatıyor ne zaman whatsaptan yazsam geri dönüş yapıyor memnunum