Birkedilianne esolinn Bebe bisküvisi koydum bende ceviz 1 tane yine yemedi labneli yoğurtlu irmikli karışım yaptım az bir şey yedi çok önemli bir gıda yoğurt yemeleri gerekiyor
esolinn Birkedilianne kesinlikle katılıyorum. Ben de oioi silikon bardak sipariş verdim birkaç anneden görmüştüm yoğurdu içmek bebeklerin hoşuna gidiyormuş. Son kozum bu inşallah sever
Talhaninannesiii esolinn deneyin kesinlikle boğazında kalir cikaramaz diye korkmayin kendi haline halledebiliyorlar🥰
esolinn Talhaninannesiii bugün denedm ve çocuk sebzeleri görür görmez iğrenir gibi bakmaya başladı ağzını kitledi ekşi bi şey yemiş gibi titredi falan şok olduk 😂 napıcam bennnnnn
Nilunas esolinn galiba bebeklerde dönem dönem oluyor bu durum kızımda öyleydi harika başlamıştık birden ağzını açmaz oldu dişi çıktı ona bağladım ben sonra düzeldi derken yine aynı süreçten geçiyoruz doktor asla zorlama dedi bende kzıım genelde meyve sever sadece sevdiği şeylerden vermeye çalıştım işe yarıyor birde kaşık mama seviyor
Zynpada-4ekm esolinn bebeg sekiz aylik oldu 6.7. Ayda hic yogurt yediremiyordum cok sukur artik yiyor zamanla alisiyorlar siz israrla her ogun deneyin sizimle ayni zamamda masaya oturunca daha hevesle yiyolar
Balyanakannesi04 esolinn canım benim oğluşumda 6 ay 23 günlük 5. Aylıkkken tadımlara başladık ama devamında yaptığım çorbaları yoğurt yada meyveli yoğurdu bile yemedi bir haftanın sonunda yeniden ıspanak yemeği yaptım ve yemeği bebeğime tattırmadan önce mama sandalyesin üzerine bıraktım o iyice eliyle baktı ne olduğunu keşfetmeye çalıştı birazını yere döktü sonrasında ben önceden ayırdığım yemeği kaşık kaşık ağzına verdi bu şekilde yenmiş olduk sonrasında yoğurt yedirdim derken şu anda çok şükür dört gündür düzenli olarak da yiyoruz sadece çorbayı önüne koymuyorum 😂😂
esolinn Balyanakannesi04 ya bugün havuçla kabak pişirdim parmak şeklinde önüne koydum çocuk dokundu ve titremeye ağzını kitlemeye başladı şok içerisinde kaldım gülsem mi ağlasam mı 😂
Talhaninannesiii esolinn elle yemenin ve sebzelere dokunma surecine alınmasına izin verin.😁 Bizde de durumlar boykeyfi öğürme çıkarma yememe doktorumdan rica edip b12 falan bu degerlerine baktirdim ve tahmin ettiğim gibi eksik çıkmıştı çünkü bisey yemiyordu bna artik ortak yemeklere gecebilirsin tek yapacagin sizin ki normal baharatli ise bebeğimizin ki az baharatli olsun dedi. HER DOKTOR FARKLI TEKNIK UYGULAYABILIR.Bizde bunun uzerine ve elle kendi yemesinin uzerine düzene bind😊irmiştik
mervemir- esolinn bence kaşıkla vermeyin belki kaşıkla yemek istemiyor önüne koyun haşlayıp öyle yesin eline verin hatta gerekirse siz elinizle verin ağzına ama püre yapmayın biraz pütürlü olsun deneyim farklı yöntemler işe yarar inşallah bazı bebekler kaşığı görünce kitliyor ağzını Bi süre kaşığı hayatınızdan çıkarım katı şeylerle devam edin
esolinn mervemir- en başından beri hiçbir gıdayı püre yapmamıştım yiyordu aslında çocuğa bir anda bir şey oldu eline verince önüne koyunca bile suratını ekşitiyor
Nihalalp esolinn kizlar sizin post altında herkese sesleniyorum bu irmikte sorun var bence sade yoğurt verince yiyo irmik kayınca benimki istemiyor
esolinn Nihalalp valla bilemiyorum belki irmiğin pütüründendir sizinkisi. Ben en baştan itibaren her şeye pütürlü alıştırdım hep çatalla eZerek verdim ama şuan irmikli irmiksiz her şeyi reddediyor
Nihalalp esolinn hayır hayır bende catalpa ezip veriyorum köfte bile veriyorum cidden mesela brokoli yiyor irmik katınca istemiyor,yoğurt yiyor irmik katınca istemiyor,tarhana yiyor irmik katınca istemiyor denedim
edaaydinm esolinn Grup davet bağlantısı ; https://t.me/+gd3NEofo_OFkZDA8 Ekgıda grubu konuluyoruz burda anneler