kubradalgic Merhaba anneler , Bebeğim 9 aylık ve 2. Ayından beri geçmeyen ve giderek turuncu renk alan konaklara sahip. Sarı kantaron yağını bekletip taradım ama çok etkili olmadı Sizlerden bu durumu yaşayan oldu mu ? Nasıl çözüm buldunuz?
Eeco kubradalgic konak tarağı kullanmıştım ben kantoronları karıştırmadan zeytin yağı veya bebe yağı bile çözüyor konak tarağıyls 2 yıkamada kurtuluyorsunuz
Esiladb kubradalgic zeytinyağını denediniz mi acaba? O bizde ise yaradi👍 bir de mustelanin konak şampuanı yanında verilen bir urunu var, eczaneden öğrenebilirsiniz. Banyo yapmadan bir gun once geceden surup bekletiyorsunuz. O da ise yaradı biz de 🙏
Rabiasya21 kubradalgic Vazelini banyodan önce boooool bol sürdüm masaj yaptım baya ovaladım yani (tırnaklama değil) sonra ince uçlu tarakla tersten taradım önden arkaya doğru. 2 banyoda yaptım hemen geçti.
Elifhamza kubradalgic ben eczaneden aldığım krem kullandım hiç faydasını görmedim. Hakiki zeytinyağını pamuk ile güzelce sür banyodan önce beklet sonra banyosunu yaptır tara ben 2 seferde temizledim cnm kolay gelsin
Elifmevahm Banyo öncesi zeytinyağı suruyordum biraz bekleyip sonra ince uçlu tarakla tariyirdum hepsi kalkıyordu banyo yaptirip bi dahs zeytinyağı ile hafif taragi yaglayip tariyirdum bir hafta temiz kalıyor yavas yavas yine oluyordu boyle1ay icinde geçti simdi yok 🥰
kubramomm- kubradalgic Zeytinyağı şurup 1 yada 2 saat bekleyin sık dişli konak tarağı ile tarayın hepsi çıkacaktır banyosunu yaptırın bunu her gün yapın saç dökülmesi olacaktır korkmayın bu normaldir. Her gün bunu yapıp banyosunu yaptırın düzelecektir. Mustela stelatopia nemlendirici içerikli şampuan kullanabilirsiniz kafa derisini nem dengesini koruyacaktır. Yada konak şampuanı kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler
Biran kubradalgic biz de de vardı zeytinyağı bebek yağı badem yağı Konak tarağı ne denediysem geçmedi en son mustelanın köpük şampuanını denedim 2 yıkamada azaldı bitti ama bebeğim alerjikti geçmeyen Konak alerji belirtisi demişti doktorumuz
Bebegimm1 kubradalgic soğuk sıkım hindistan ceviz yagsi deneyin unlu bir doktor onermisti her gun 30 dk bekletip surun geçer
Dilanzh kubradalgic cok gecmis keske basta mudahale etseydin.. Benim bebegimde de vardi bayagi 2 aylikken cozum buldm banyo yaptirmadan 4 5 saat once zeytin yagi ile basini ovdum beklettim kafasinda banyoya yakin da konak taragiyla taradim iki defa yaptm bu islemi gecti hic kalmadi tavsiye ederm canm
Bibebebi kubradalgic zeytinyağı sürüp biraz bekletip sonra duşta konak tarağıyla iyice tarayınca gidiyor bizim