Cennt Arkadaşlar şuan 3 buçuk aylığız. Aranızda 4. Ay atağı yaşayanlar tecrübe ve önerilerini paylaşabilirler mi? Biz doğduk doğalı hep ağlarız kızım tek başına yetemiyor sürekli beni istiyor ve çok ağlıyor. 😵💫
N1i2s3a4 Cennt 4,5 aylığız birkaç gündür uykuya dalamama ve sık sık uykudan ağlayarak uyanma,huzursuzluk gibi davranışlarımız ortaya çıktı. Dişlermiz de çıktı acaba ondan mı diyorum ama atak da olabilir. Bakalım umarım geçicidir..
Gokcennderenn Cennt 4. Ayın içindeyim çok şükür atak falan yaşamadık uykusuzluk hep vardı yeni doğdu uyumazdi hala öyle kendini asla sartlamayn çok güzel bı ay olacak inanın sesli gülecek destekli oturacak dönmeye çalışacak öyle düşünün
minikmucizem9 Cennt yaşıyoruz malesef memeyle savaş veriyor resmen iki üç çekiyor sonra etrafa bakiyor tekrar emiyo tekrar bakiyo bazen hic emmiyo agliyor eli hep ağzında çıldırmak üzereyim 😥😪
Cennt Gokcennderenn bende acaba yaşamayan var mı diyecektm. Benm bebeğimde ilk doğduğundan bu yana pek uyku ile arası yoktur gündüzleri şekerleme yapar sadece. Her gün aynı saatte ağlama krizlermiz oluyor. Aslında her gün yeni bir atak yaşıyorum gibi hissediyorum
Gokcennderenn Cennt çocuğunuzu keşfetmeniz önemli yada benim şansım bilmiyorum. Ben Zaten atak falan pek takmam gazlı bir bebekti hemen gaz ilacı aldım denedim denedim yarıyani buldum kızım rahatladı meme tutmadı dert etmedim üzülmedim hemen makine aldım sagmaya başladım anne sütü alsın da nasıl alırsa diye düşündüm ayakta sallamak kolda sallamak vs uyumadı hemen hamak aldım oyun halısı kurtarıcım zaten benim mutlu huzurlu bir bebek oldu
annetatlisi HusneB biz suan 3 aylığız diş çıkarıyor doktora götürdük onayladı vallahı elleri ağzında ve salyalı hep diş kaşıyıcı aldık
N1i2s3a4 HusneB ben de öyle düşünüyordum. Sürekli elleri ağzındaydı ve salyası çok artmıştı. Bir baktım ki alt iki dişi yüzeye çıkmış bile farketmemişiz 🙈
HusneB Cennt bizimki 3 aylık annem dişlerini kaşıdığını söylüyor inanasım gelmedi denk gelince sordum ama sağlıklı olmazmış galiba erken çıkan diş
Cennt minikmucizem9 bizm şimdiden böyle yapıyor biz erken mi atağı yaşıyoruz. Gecede çığlık atarak uyanıyor. 3 buçuk aylığız
Cennt annetatlisi bizm bebek de öyle ama çoğu kişi diş pınarları oluşuyor diyor öyle ya da bebek dilini keşfettiği için öyle denildi
HusneB annetatlisi 🤦🏻♀️Bizimkinin de birkaç gündür eli hep ağzında 3 aylık olacak sanırım bizde erken çıkarıcaz
annetatlisi Cennt ben dokunduğum zaman bayagı kabarmış orası ve beyazlaşmış ele geliyor bi yükseklik 😻