MiniginAnnesiii Hanımlar mrh. Oğlum mayis 20 de yaşına girdi 5 tane dişimiz var ates hic olmamisti ama farkettimki bir tane daha disi cikiyor ama bu defa 2 gündür atesi var 37.5 37.9 arasinda dönüp duruyor. Şurup vs dönüşümlü veriyorum. Fakat sizler neler yaptiniz evde tedvi olarak .
Grey MiniginAnnesiii limon sık bir kaba çoraplarını batır fazlalık suyu sık giydir bebeğine çorabı faydası olucak mutlaka🤌🏻Umarım bidaha ateşi olmaz
Mirosunannesi MiniginAnnesiii köpek dişlerini çıkarıyor benim kızımda daha yeni atlattık ateşi yardımcı olmak isterim :) kafasında başlayıp tüm vücuda yayıldı öğlen ılık suyla oynamasına izin verdim atlet ve bezle geziyordu ateşliyken evin içinde ılık suyla diz arkası koltuk altı enseye kompres çok iyi geliyor tavsiye ederim bol bol su içirin bide 3 gün sonra da ateşi düşmüyorsa bi dr boğazına falan baksın geçmiş olsun ❤️
Busranur34 Ateş için bişey yepmaya gerek yok zaten yüksek bı ateş değil sabaha geçer geçmezse yükselirse ateşi doktora götürün dis olmayabilir geçmiş olsun 🌹
MiniginAnnesiii Busranur34 doktorumuz surup ver dedi atesi cok degil dedi ama genede anne yuregi iste
ftsdmrhn Benimkide bugün öyleydi. 38.2 oldiu ılık duş aldırdım. 38.5 lari görmediğim sürece ilaç vermem. Vücudun ateşle savasmayi da öğrenmesi gerekiyor. Ilık dus, ince giydirmek iyi geliyor
Aysealprsln Grey Merhaba vücudunda değil ama sadece başında ateş var Aynı şekilde ben de limonlu çorabını giydirsem fayda eder mi acaba
Grey Aysealprsln yok anladım tabi başında olduğunu siz yapın zararı yok merak etmeyin ateşini düşürün emin olun
Mirosunannesi MiniginAnnesiii oluyor tabiiki hele bi sabah 5e kadar oturduk ağlayarak uyandı geri uykuya dönemedi ama bunlar geçici diş sıkıntısı geçince uyur kuzucuk
MiniginAnnesiii Mirosunannesi bizimki genelde sabah 5 te ayakta ve aglayarak geceleride uykuda sürekli mıymıylıyor aglayarak uyanıyor