ezgigksn 22 aylık bebeğim özellikle geceleri bacak ağrısıyla uyanıyor. Sizlerde aynı sorunla karşılaştınız mı? Büyüyor ondan vs diyorlar ama ilaç içmeden asla geçmiyor ağrısı. Sürekli ilaç içmesi bağımlılık yapar diye de korkuyorum. Tecrübesi veya bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim 🙏🏼
Dondurmalikahve ezgigksn Evet büyüme ağrısı olabilir güncel annenin bir yazısında okumuştum ağrı kesici kullanacak kadar ağrısı varsa doktora götürün diyordu
Zeyzey6187 ezgigksn benim kızım 6 yaşında bizde de bildim bileli war o ağrı özellikle çok koştuysa ya da zıpladıysa oluyor bu geceleri ovuyorum bazen uyuya kalıyor o şekilde bazen ilaç vermek durumunda kalıyorum doktora götürdüm herhangi bir durum yok büyüme ağrısı denildi bir de ailede mutlaka wardır bu ağrılar mesela bizim tarafta asla bilmem ama eşimin ailece böyle sıkıntısı olmuş küçüklükten bu yana ☺️Ama yine de bi doktora danışın
Kumsal25 ezgigksn bizimkide 22 aylik kiz gazndan disinden hep uyanirdi ama geven hafta guzeldi uykusu hatta artik duzeliyor dedm bu hafta tamamen duzen degisti uyurken bacaklarini vuruyor bende gazi var diyrdn acab abacaklarjmi agriyor bizimkinindr 🤦🏻♀️ bidr pisik olduk 🤦🏻♀️ hepsi karisti 🤣
ezgigksn Dondurmalikahve götürdüm pek bir sonuç alamadım artık başka bi doktora götüreceğim. Teşekkür ediyorum 🌸
Egelim ezgigksn Maşallah ☺️ Oğlum da 22 aylık, şu sıralar gece uyanmaları başladı, bizim ki söyleyemez ama, yanıma alınca geri uyuyor. Şimdi siz yazınca acaba aynı problemden mi uyanıyor diye düşündüm.
Zeyzey6187 ezgigksn o zaman kesinlikle sizle alakalı 🙈korkulacak bir durum yoktur ama siz yine de doktorunuzla görüşün aklınızda soru işaretleri kalmasın 🙈