Kumsalsmomt Sahinnnn ben baba kız takım yaptırmayı düşünüyorum bi tişört tasarladım eşim için bi de kızım için aynısını body olarak ilk bizimde bakalım
Genc1prensannesi Sahinnnn bizim 3.cü babalar günümüz oluyor akıllı saatlerden aldım cüzdana ihtiyaci vardi isim yazılı cüzdan yaptirdim bide fotoğraf baskılı yastık yaptirdim hatıra olarak kalsın diye
Busra2013 Sahinnnn valla csnım esımın cuzdana ıhtıyacı vsrdı bıtane cuzdan bıtane kemer bıtane yuzuk bıtane kupe bıtanede arabasına koku susu aldım
Sedaaksyy Sahinnnn fotoğraflarindan müzikli bir klip yapabilirsin bana bir masal anlat baba şarkısı ile , lcw ve DeFacto da anne kız baba kız baba oğul kombinler oluyor aynı t-shirt aynı gömlek güzel olur bence
Kumsalsmomt Sahinnnn minikonsept sayfasına yazdım bebeğimin hastane çıkışını da oraya yaptırmıştım özel tasarım olduğu için fiyat bekliyorum canım umarım işinize yarar
Sedaaksyy Sedaaksyy ben gecen yıl ciceksepetinde isim yazılı çakmak ve cüzdan almıştım hediye kutusu resimliydi üzerinde üçümüzn resmi vardı