herkese iyi akşamlar. öncelikle söze şöyle başlamak istiyorum Allah bendeki derdi kimsenin başına vermesin. bende doğuştan gelen bir rahatsızlık var ki gitmediğim doktor kalmadı ne yazıkki hastalığımın bi tanısı bile yok ki tedavisi olsun. milyonda bir görülen hastalık ama tanı yok neden olduğunu bulamıyor doktorlar buraya yazıyorum ki belki cevrenizde duydugunuz bildiğiniz birileri vardır benim gibi. yazın sıcaklarda ölümlerden dönüyorum ter bezlerim malesef yeteri kadar çalışmıyor bu sebeple vucut ısım dengelenemediği için surekli ateşler içinde yanıyorum vucudum yazın devamlı alev alev yüzüm kıpkırmızı oluyor dış görünüşü geçtim iç organlarımda da değişik şeyler oluyor mide bulantısı baş ağrısı baygınlık kusma vs daha sayamadgım bir cok şey hayat dengem tamamen alt üst oluyor yazın. tabi ter bezleri diyo doktorlar ama oda kesin degil cunku belimden parca alınıp incelendi ondada bsey bulamadılar . yazın kıyafetlerimi ıslatmadan ne evin içinde nede dısarıda dolasamıyorum bu sekilde buldum çareyi. şimdi bir evladımda var kendimi ıslattıgım zaman onu düşünüyorum ıslaklıgım ona gecerse ne yapıcam diye 😞 aynı rahatsızlık abimdede var yazın çalışamıyor aylarca hastanede yattı nedenini bulmak için ama bulamadılar duyup gordugunuz var mı cevrenizde boyle vakalar belki biri bi şifaya sebep olur. küçükken yuzumde ellerimde yaralar cıkardı yazın ve agzım hep pamukcuktu beyaz beyaz asla rahat rahat yiyip içemezdim neyseki onun ilacını buldum agzım iyilesti yuzum ellerim de iyiye gitti büyüdükçe ayrıyetten koltuk altımdada devamlılıgı suren pişik tarzı rahatsızlık mevcut ama onuda bi sekilde önlüyorum devamlı bakım uygulayarak ama şu sıcaga gelememe durumuma çözüm bulamadım 😞