Merve_4141 Hanımla merhaba kızım 10 aylık kanımda enfeksiyon var antibiyotik başladık ateşi çıktığında fitil veya ateş düşürücü verdim suan ateşi yok ama dünden beri kakamız bordo renk veya pul biber kırmızısı acaba neden olabilir basına gelen var mi
Yazannesi1 Merve_4141 Bence bir doktora götürün ne olur ne olmaz hem içiniz rahat eder. Geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Sunlight Merve_4141 kırmızı kaka genelde alerji veya ciddi enfeksiyonlarda oluyor. Sizin zaten enfeksiyon varmış tedaviye de başlanmış ama mutlaka bi doktorla görüşün. Çok geçmiş olsun
Roys Merve_4141 bu gibi duruards doktora goturmek gerekie. Fitil kullandiginiz zaman cize bilirsiniz ve ya kan rengi ola bilir. Kirmizi ve beyaz kaka goruldugu zaman doktora gitmek en dogrusu. Yeshil ve hardal rengi ise normaldir. Siyah kaka ise 1 ve 2 ci gun gorulebiliyormush. Ben bi kere kusdugu zaman pembe renk gordum kan gibi 10 dakika sonra hastanedeydim artik hemen koshdum. Sutumde kan varmish o yuzden kanki sut icmish. Biyle durumlarda beklemeyin
Merve_4141 Roys bizim hiç kusmadı yani ters bi durum yok canım sadece kakasında bordo veya bul biber kırmızısı yapıyor
Roys Merve_4141 doktora gostermek bence daha guzel iciniz rahatlar. Bkide enfemsiyonla ilgilidir. Umarim bi shey cikmaz