bebesibestie Güzel anneler ek gıdaya geçmiş bulunmaktayız +6 ay için güzel çorba tarifleri günlük menüleri nerden bulabilirimmm lütfen destekk tadımları bitirdik anne sütü almadığımız için 5. Ay tadım ayıydı
Baakpnr- bebesibestie instagramda da var , Google’da da var canım bir sürü tarif ,zaten bir yerden sonra bence kafamıza göre takılcaz 😅 biz de 10 gün sonra 6 aylık olcaz insallah biz corba püre vs de başladık 10 gün sonra yavaş yavaş kahvaltıya gecicem🥰
Sontvbukucu bebesibestie benim naçizane tavsiyem pure islerine pek girmeyin. Siz bilirsiniz yine de. Biz blw yapıyoruz kendisi yiyor cok şükür. Sulu şeyleri ben yediriyorum simdi ogrendi artik hemen agzini aciyor. Eliyle yiyebilecegi şeyleri de kendisi yiyor. Bıraksam yogurt vs de kendisi yer ama çok fena bulaşıyor. Kati gıdada bulaşınca kolay oluyor temizliği
bebesibestie Baakpnr- ya inan baktım ama düzenli ilerleyen bi sayfa dikkatimi çekmedi biz kahvaltıya başladık yumurta sarısı yedik ve çok aşırı kustuk alerjik mi acabaa var mı bi fikriniz
Baakpnr- bebesibestie henüz yumurta denemedim canım bilmiyorum ki alerjik olduğunda nasl tepki verirler , genelde ciltte kızarıklık vs olur ama Belkı bu da bir tepkidir ya da sevmedıgı ıcın de olablir mi acaba ?
bebesibestie Sontvbukucu aslında benimde istediğim o ama daha elindekini ağzına götürmeyi değilde sallamayı tercih ediyor 😁 püreden ziyade çorba tarifleri ne verilir ne verilmez onları paylaşsak aramızda daha iyi benim için
bebesibestie Baakpnr- bakalım bugün 6. Ay aşılarımız vardı ebemiz 3-4 gün verme sonra tekrar dene dedi öyle yapacağım hiç anne sütüde almadı yumurta da yemezse nasıl olcak bilmiyorum
Sontvbukucu bebesibestie evet eline alıp sallıyor yukari kaldırıp bakıyor saga sola fırlatıyor ama yemegi öğreniyor. Blw yapacaklara tavsiyem sabir ve bebeginize güvenmek:) corba vs tarif cok kolay zaten at sebzeleri hasla sonra blender yap al sana çorba. Bide bebek tarhanasi kullanabilirsin.