Bahar47 27 günlük bebeğim o kadar mucade ettim ki sürümü vereceğim diye ama olmadı silikon uç kullandim almıyor pek bende bundan sonra sagarak vereyim diyorum. Sutunu sagip veren anneler kaç ay sadece anne sütü verebildiniz
busra37 Bahar47 normal memenizide almıyo mu. Silikon ucu mu almıyo tek anlAmdım ama biberona alıştırmayın moralinizi düzelterek biraz daha denetin derim sağım çok zor
Tugbaf Bahar47 bence ısrarcı olun çünkü benim oğlum da erken doğdu 30 haftasında 45 gün kadar kuvezde yattı bu süreçte sağıp götürüyordum ve beni hiç emmedi ve makina bir yerden sonra emmiyor sütü sağmıyor zaten biborona alışıncaya memeyi almadı
Sibelll Bahar47 pes etmeyin 50 günde adam akıllı anca tuttu oğlum hem de silikon uçla.Zorlu bir süreç ama emecek deyin bana herkes mama ver demişti vermedim ısrar ettim 10 ay emdi oğlum.
efe_cigdem Bahar47 ben iki ay denedim tutmadı 3 ay 4 günlük hala sağarak veriyorum ama yetmiyor mecbur mama da veriyorum. TABİ süt azalıyor bebek gibi değil makina o kadar iyi çekemez canım