Alya88 Arkadaşlar kızım 22 aylık elinde erik vardı yer çekirdeği cikarirsi küçük bir erik aldı yedi sonra çekirdeğini yutmuş yok çünkü korktum ya bişey olur mu başına gelen var mi
Noname21 Alya88 22 Ylik çocuğa erigi verdiğin için tebrik ettim 30 aylik kizoma hala keserim. Soruna gelince kakadan çıkar ama acır kaka yaparken yardım et enine cikarsa yirtabilir
Alya88 Noname21 bahçemizde düşen erikleri görüp kendisi alıp yedi çekirdek kısmına gelince tükürdü bugünde eriği buldu ve yerken çekirdeğini göremedim büyük ihtimal yuttu herkeste linclemeye ne meraklı insanı bir şekilde soru sordum
Aselinannesi0655 Noname21 15 aylık kızım her gün 2 adet yiyor çekirdeğe gelene kadar elinden almam çekirdegi yutsa da endişelenme dışkısında mutlaka çıkacaktır takip et canım
Noname21 Alya88 yo ben gerçekten tebrik ettim ben cesaret edemiyorum hicbirturlu de o yüzden hemen tepki verme kakasını yaparken poposuna zeytinyağı sur mutlaka kolay cikartsin korkarsa kabiz olur tutar
Alya88 Noname21 çok morelim bozuldu korktum bende o yüzden öyle tepki verdim istemezdim öyle olmasını çok bilinçli yaptığım bir şey değildi ağaç altından toplayıp ısırıp atiyordu yanımda onu nasıl yuttu anlamadık çünkü hiç zorlanmadı oksurmedi