Gazını çıkarıyor sürekli emmek istiyo 2 dk emini uyuya kalıyor yatağında ağlıyor sürekli sıçrıyor bişeyden korkmuş gibi yaşayan var mı bu durumu bide mercimek tanesi gibi tane tane kaka yapmaya başladı hastalandı mı acaba doktora gitsek mi normal mi
Asafinannesii kakası için bi git istersen yada numarası varsa bi danış 2 dk emip uyuosa doymadan uyuduğu için aclıktan uyanıp ağlıodur bence
Asafinannesii aynı problem bizde de oldu birebir canım doktor gaz damlası ve probiyotik verdi rahatlası bebeğim. Bi git doktora istersen
Asafinannesii imkanımız olsaydı da kakasını gösterseydim sana. Aynısı bize oldu. Ben doktora danıstım kakası siyah ve kanlı olmadıgı müddetce sorun yok dedi bana. Bu arada biz 8 günlüğüz
Asafinannesii kaç aylık bilmiyorum ama kakası günler geçtikçe azalacak ama o şekilde yapmasıyla ilgili fikrim yok. Korkmuş gibi bizde de oluyodu çözümü yarım kundak tavsiye ederiim hatta dr önermişti bide çok küçükse sürekli emmek istemesi normal 4 buçuk aylık kızımı hala yarım saate bir emziririm çünkü istiyo
Asafinannesii bişeyden korkmuş gibi sıçrayarak uyanıyor ve devamlı ağlaması gazdan olabilir benim oğlum da yaşıyorum çünkü . Ve emme olayı göğsümde emiyor ve orada uyumak istiyo doymadan uyuya kalıyo yatağına yatırırsam ağlar aynı şeyler canım allah yardımcımız olsun
Esrabayrakdar aynen canım doğru diyorsun ağzında memeyle uyuyo gece 4 ten beri böyle normalde 2 saatte bir kaka yapardı şimdi 12 saat ye 1 yaptı
umay1520 gaz damlası var vitamin damlası var canm
Ozge93_ amin canm böyle aıltı alıştı annem ilerde zor olucak diyo
Aç olabilir, burnu tıkalı olabilir ya da gazı vardır. Kıyafetlerini değiştir, terleyip huylananabiliyorlar.