yuhumgeliy Kızlar başlıktan da anladığınız üzere kızım gel gel gel diyip duruyor bilinçlice söylediğini düşünmüyorum ama çok komiğime gidiyor çok tatlı oluyor ağzı 😂 konuşurken yemek yedirirken hep gel gel gel kızım falan diyoruz acaba ondan mı ağzı alıştı yoksa bilinçsizce mi söylüyor bilemedim 😂😂 paylaşmak istedim ya hangi ara büyüdü bu bebişşşşş
iremceren yuhumgeliy siz kullandığnz için alışmış hop demiş ilki bilinçsizdr ama artk yavaş yavaş bilinçli doğru yerde kullanr bnm kızımda önce bilinçsz bab bab bab diyip sonra bi anda babbaağğ babbaaağğmm demişti şaşrmştk
Deletedmom00881 yuhumgeliy benimkide 8 aylık, ööööö diyip dudaklarını da yuvarlıyor, bilinçsiz olarak yapıyorlar canım, baba, dede de diyor ama bilmiyor henüz ne anlama geldiklerini 🤣🤣 çok komik ama
MatmazelDeniz yuhumgeliy oğlum bir yasinda bnmde elindeki şeyi isterken ver dedim baktim o da al diyor gerçekten çok tatlı oluyorlar 😃☺
MatmazelDeniz yuhumgeliy aynen minigim benim koltuklara çıkıyor in diyorum iniyor git diyince gidiyor birtanem benim bal küpüm❤
expelliarmus yuhumgeliy ya aynı biz de 7 aylığız gel gel deyip duruyor 😂 6 aylıkken anne baba nene dede deyip duruyordu şimdi de favorisi gel gel
yuhumgeliy expelliarmus ya maşallah bugün eşim dedi sürekli anne gel anne gel diyormuş 😂 dinleyince fark ettim anne gel diyor gerçekten
Deletedmom00881 Minkpndam ciddi mi🤣🤣benim hevesim yok hiç bacı 🤣 3. Çocuk olunca, ama benim büyük çocuklar öğretiyor biseyler 😃
ikikoalaanasi yuhumgeliy ya benimki de diyordu. Şuan 10 aylık, 1 aydır öksürünce bizi taklit ediyor şebek yaaa 🥺🥺🥺
Aybars-mom160821 yuhumgeliy 9ay 14gunluk benimki de bir haftadır ne soylersem onu tekrarlıyor uyusun diye eee diyorum oda bana ee diyor baybay yapıyor gel gel diyor anni diyor baba dede çıkardığım sesleri taklit ediyor ayy diyorsam ay abo diyim onu garip sesleri kelimeleri deigill henüz
Guneskiz48 yuhumgeliy küçük kızım 9 aylik olmak üzere sürekli dede baba gibi şeyler söylüyor ama tamamen bilinçsizce söylüyor