babylove3003 Kizlar yarin bebegimin 2. Ay aşısı var coktan yaptıran anneler cok mu atesi cikiyor cok huzursuzlaniyorlar mi merak ettim
Rivayetsahin babylove3003 ben yaptırdım. Ateşi çıkmadı ama agrısı oldu bir sefer calpol içirdim. Birde huysuzlandı ertesi güne kadar.
thecamellia babylove3003 ateş calpol verince düşer huzursuzluğu olur belki 2. ay aşısı sadece ateş yapmıştı kızımda calpol verince düştü kimi bebekte hiç bişey olmuyo bebekten bebeğe değişiyo korkulacak bi şey yok korkmayın
nazlimom_ babylove3003 biz bugün yaptirdik geldiğimizden beri uyuyor emip uyuyor ateşide olmadi inşallah böyle gider
beasmir Benim bebeğimin ateşi biraz çıktı bi ayağini oynatamadı biraz huysuzlaştı calpol verdim ertesi gün e iyi oldu tabi bebek ten bebeğe değişr
Merve_bolat babylove3003 bende yeni yaptırdım 2 gün oldu eve geldik mama verdim sonra ne olur ne olmaz diye bir çay kaşığı calpol verdim ç8k şükür ne ateşi nede ağrısı oldu
mamatobe babylove3003 Bizim de biraz ateşimiz çıkmıştı huzursuzduk sık sık ateşini kontrol ettim 37.3 37.4 gibi olunca bir çay kaşığı calpol verdim rahat uyudu
VERA19 babylove3003 2.ay aşısı hafif bir aşı diye biliyorum. Bizde bir yan etkisi olmamıştı,umarım sizdede olmaz☺️