Nsabckk Kızlar bebeğim 4 ay 7 günlük çişli bezinde azalma var eskiden dolu dolu alırdım bezini şimdi yok gibi kuru gibi resmen sizce neden başına gelen var mı
Efuli6161 Nsabckk doymuyor mu beslenme sıklığını artırın sadece anne ağtü alıyorsa belkş sütünüz yetmiyordur mama takviyesi yapın kilo alımı nasıl?
asafmomyy Nsabckk bizdede aynı sorun var ve burada bir çok annenin de aynı dertten muzdarip olduğunu görünce herkeste aynı sorun olacağını zannetmiyorum büyük ihtimalle havalar ısındı ve terliyorlar o şekilde atıyorlar diye düşünüyorum
ttugceymenn Nsabckk Benim bebeğim de tam olarak 5 gündür öyle ama ekstra bir huzursuzluk yok Perşembe doktora gideceğimiz için bekliyorum şuan sıvı alımına da dikkat ediyorum sanırım sıcak havalardan ama her bezi açtığımda canım sıkılıyorm😔
Nsabckk Efuli6161 bugğn 4 ay konturolüne gittik herşey yolunda dedi doktor anlamadım bende ama bu atak dönemi sebebiyle pek yemiyo eskisi gibi ondan olablir mi acaba. Bazılarıda büyüyo artık normal diyo ben anlayamadım 🤦♀️