Dnzalya Kızlar evdeyim çok canım sıkılıyor güzel youtubeden dizi varmı paylaşalım ismini belki kaçırdığım olur izledim dizi kalmadı ,😢
Deletedmom0099 Dnzalya türk mü yabancı mı internet dizisi mi belirtmemişsiniz ama türk istiyorsanız yargıya başlayabilirsiniz bence 🙈 eskilerden isterseniz de ezel, aşk-ı memnu, suskunlar olabilir
Deletedmom_36 Dnzalya Yargi🥲Bir hafta zor bekliyordum sezon finalinde su an 3 ay nasil bekliycem 🤷🏻♀️
Duyulurum Dnzalya Avrupa yakası’nın HD bölümlerini YouTube a yüklediler onları izleyin geçen gün final oldu. Finale kadar her gün izledim 😄
Denizanasi92 Dnzalya ben iş yaparken dizi açarım hep en son yaprak dökümü kuzey Güney diye gittim. Zalim İstanbul’a başlamıştım başları çok iyi sonra saçmalıyor şimdi İstanbullu geline bakıyorum
GizeminEdizi Dnzalya süper baba,eyvah babam,baba evi,Ruhsar ,tatlı Kaçıklar,anne babamla evlensene,lise defteri,kampusistan,eyvah kızım büyüdü,jet sosyete,kınalı kar,asmalı Konak,sihirli annem (yaşım 32 hala sabahalri oğlumla izliyorum 😁),sabrina,vay anam vay .
Sifakusu Merhamet, beni böyle sev, dudaktan kalbe🤭 ezel izledik ben bu ara yunus emre izliyorum tarzın değilse bilemem🥲 bi ara da sihirli anneme başlıcam hahah benim işler biraz karışık
GizeminEdizi Sifakusu benim için o kadar güzel anıları var ki.Bende Cem gibiydim lise de ve birine aşık olmuştum,doğruluk cesaret oyununda bunu öğrenince hep benimle dalga geçmişti işte seni kaleci yapalım kaleye koyalım gol yemeyiz …vb şeyler.Cem ile Tugcenin aşkı bana öyle umut verirdi ki heyecanla izlerdim😊Kerem,ilk aşkıma benzerdi adı Denizdi,Sadikla Betusun birbirine olan sevgisi , sıcaklığı ses bile yükseltmemeleri çok hoşuma giderdi bziim evde kavga eksik olmazdı hiç.
Duyulurum minikkurbag 137 galiba 😄 237 yok çünkü 😔 ben de parça parça sahneler izliyorum şu an. Tekrar başlarsam bırakamam 😅