SuDuru Doğum yapalı 3 ay oldu bu aralar çok halsiz ve agresifim ikinci çocuğum sizde de var mı bu durum
Bglm18 SuDuru kan değerlerine baktirdinmi canım bende senin gibiydim çok halsiz ve yorgun hissederdim kendimi ayılıp bayılırdım felan kansızlıktan olduğunu ogrendim
Nesrinkrdnz SuDuru alın benden de o kadar ikizlerimiz var doktora randevu aldım belki bi takviye verir öneride bulunur die
Melikeceylin Evet hemde nasill oturdugum yerde bayiliyom uyusuyom hicbisey yapasim gelmiyo ilkinci kizim 4 yasinda istegi bitmiyo hic :) cok ilgi istiyo bende agresiflesiom her birseye bagriyom kiziyom esimede karsi ole ☹️
SuDuru Melikeceylin yaa bende öyle herkese bağırıyorum ufacık şeye sinirleniyorum acaba hormon kaynaklı mı ne yapmak lazım bunun için
Eda1990 Ayni seyler bendede war benimde ikinci dogumum halsizim alinganim herseyi buyutuyorum sinirleniyorum yalnis anliyorum benimde kan degerlerim iyi cikti bole nereye kadar gidicek
SuDuru Eda1990 hiç yoktan ilk çocuğuma sinirlenip eline falan vuruyorum sonra elim ayağım çekiliyor 😞
Eda1990 SuDuru eline vurma ya sinirleri var orda felc riski var sakin yapma ilk cocugunuda kendinden uzaklastirirsin daha cok ona onem goster
41hamile Ben dengemi kuramamaya başladım ayakta yalpalanıyorum düşer gibi oluyrıum bir yere tutunmasam hatta düşcem sizede oluyor mu