Mrvln25 Zekzek Test bana bozuk gibi geldi. Çünkü sanki önce c cizgisinin belli olması gerekiyor sonra test bunda t cizgisi belli c cizgisi silik çok tuhaf 🤔
GizeminEdizi Zekzek erken gebelik testi yaparsanız gebelik varsa kıpkırmızı olurda ikisi de ama burda da var silik çizgi cikmis el sallıyor 😊
Mrvln25 GizeminEdizi Test sanki bozuk ya. Çünkü t çizgisi net c çizgisi silik. Testin sağlam olması için kontrol çizgisinin tam çıkması gerekmez mi 🤔 Bunda tam tersi olmuş ama
Mrvln25 AnnaKurt @Egelim @Derya2867 @Mizmizmyrtle @minikturta @PembePelikan Bayanlar sanki bu test bozuk gibi. Çünkü teste baktığın zaman c çizgisi silik. Normalde önce c çizgisi belirir t çizgisi varsa çıkar ya da silik olur. Ama bunda öyle olmamış sanki ben mi yanlış görüyorum yaa çok tuhafıma gitti 😅🤔
Zekzek Mrvln25 benim bildiğim t çizgisi testin çalıştığını c çizgisi kontrol olarak gebeliğin var olup olmadığını gösteriyor ama bilemiyorum
Mrvln25 Zekzek Bende tam tersi olarak biliyorum ya. Şimdi yanlış yönlendirme yapmışta olmayayım ama c çizgisi testin kontrolü için t çizgisi de test gebelik varlığını tespit eden taraf diye hatırlıyorum 🤔
Mrvln25 GizeminEdizi Evet sizinki de yazmıyor. Benim elimde test var yapılmış buraya atmayi beceremedim açıkçası. Onda c çizgisi var t çizgisi yok mesela 🤷
GizeminEdizi Zekzek testi söküp açsanız kendi çizgisimi başka cizgiler var.mi yok mu anlarsınız,içiniz rahatlar.
GizeminEdizi Zekzek 55 lira olmuş bir test erken gebelik😁ben geçen sene korkudan o akfar söktüm ki testin kendi çizgileri de oluyor çünkü 😁
GizeminEdizi Mrvln25 mesela benimkinin kutusunda gebelik var ise sol tarafta da çizgi oluyor şeklinde gösteriyordu ,böyle sağ tarafta tek çizgi olunca negatif diyordu.
Mrvln25 GizeminEdizi Benimde şimdi elimde yedek test vardı kağıdına baktım c çizgisi kontrol tek ise hamile değilsiniz hem c hem t çizgisi varsa hamilesiniz diyor sadece t çizgisi varsa test bozuktur tekrar ediniz yazıyor.
MerveAkty Zekzek tek çare kan vermen . Bana da sanki çok yeni gibi geldi . Bağlatmaya rağmense vay anasını. 😁
GizeminEdizi Mrvln25 hepsinde çizgiler farklı yerlerde mi oluyor anlamadim ki en iyisi erken gebelik testi yapmak,yani onda hata çıkmaz eminim.