Kusurluanne 11 aylığız tatile geldik havuzdan denizden korkuyo duşa giriyoruz suyun tazyik sesinden korkuyo doğal ortama götürüyorum hayvanlardan korkuyo sevimli göstermeye çalışsam da onun için hiçbir faydası olmuyo nasıl bi yol izlemeliyim nasıl geçicek 😩
Fenty Kusurluanne Bu çok normal bi çatal kaşık sesine korkan bebekler var. Anlatmanız gerekiyor mesela bir kedi köpek gördüğü zaman sizde korkmuyorsanız eğer alın kucağınıza bak kızım ne kadar güzelmiş kediler miyav köpekler hav hav der gibi işte o an annelik içgüdüsü ile aklınıza geliyorsa. Biraz korkunun üstüne gitmek lazım tabii iyice korkutmadan. Havuz ve denizden benim oğlum 3 yaşındayken de korkar girmezdi yeni yeni alıştı.
Gokcennderenn Kusurluanne benim kızım 4 aylık geçer mi acaba ilerde diyecektim sizin ki kim ayı da büyük bizden inanın 4 aydır hapsurmayi unuttuk tuta tuta beyin kanaması geçireceğiz diye korkuyorum. Öksürmek falan hak getire ciğeri patlycak gibi ağlıyor
EslemEva_23 Kusurluanne aslında bazı cocuklar istemsiz olarak korkarmış onların elinde olan birşey değil zamanla yavaş yavaş alıştırmanız gerekiyor cok şükür kızım öyle değil cok küçük aylarda bile korkmazdı zamanla alışır diye düşünüyorum