yigitinaannesii Merhaba canım annelerrrr🌸 Soru yukarıda 🥳🥳 Fiyat/performans açısından da değerlendirmenizi rica ederim. Hepinize iyi günler 🫶 229,99₺ 279,99₺
Serpil51 yigitinaannesii nerde giyecek birincisi 50 tl bile vermem ikinci güzel ama yine pahalı tabi ki
Ates_mami yigitinaannesii 1 bence daha güzel. Fiyat için de herkes pahalı demiş ama ucuz bişey kalmadı ki artık. En kıytırık mağazaya gitsen günlük giyeceği şeyler 100 TL. Bunu da günlük giymeyecek sanırım. Alınabilir bence
yigitinaannesii Prensesannesiduru63 Doğrudur canım, herkesin bir şeye ayırdığı bütçe farklıdır. Bu yüzden benim için uygun
yigitinaannesii Melike-Alya Ben bunları beğendim canım. 🙂 Fiyat olarak bana gayet uygun bu arada. Günlük kıyafet takımları falan zaten 150₺ den aşağı yok.
yigitinaannesii Ates_mami Aynen öyle. Mahallede ki bi mağazadsn bişey alsan bile 100₺ aşağı bişey yok. 😔
Beren-2020 ikisi de güzel ama nerede giydreceksinz. Fiyatları normal instagramda falan güzel elbiseler bu fiyata zaten
yigitinaannesii Beren-2020 Bana göre de oldukça uygun geldi. Özel gün kıyafeti zaten. Düğünde giydirmeyi düşünüyorum kuzenimin
Beren-2020 yigitinaannesii düğünse ilkini alırdım ben olsam. Hatta yaz sonu düğün var kardeşimin pembe elbisenin beyazını da düşünüyorum ben 😊
UraSsmom yigitinaannesii Sarı çok tatlı ben onu alırdım. Fiyatı da pahalı değil yani günlük bişey değil ki bu özel gün elbisesi
Merve yigitinaannesii littlehoneybunnies’e bakın mutlaka. Bu attıklarınız çok çok eskide kalan modeller 🙃
yigitinaannesii Merve Biliyorum o sayfayı🙂 ama en çok içime sinen bunlar oldu, teşekkür ederim yinede 🫶