Saremmask Prematüre bebek anneleri bebekleriniz ne zaman yürüdü acaba ? Benim bebeğim 18 aylık , düzeltilmiş 1 yaş üç aylık daha yürümüyor .
Egehan123 Saremmask annesi düşünsene ne kadar zorluklar yaşamış bedeni muhakkak yürür bayada küçük doğmuş yavrum anne karnında birgün bile nasıl kıymetli diyorlar emekleme sıralama varsa olur mukkak
Asl90 Saremmask bebeğim prematüre değil ama ona rağmen 16. Ayında yürüdü. Sizinde çok normal zamanı var daha 3 ay kadar hiç takılmayın yürümüyecek gibi görünüp birden ayaklanıyorlar hazır olduklarında zorladan destek olun istekli ise
Tubasahra Saremmask Premature olmayan oglum 18 aylikken yürümeye basladı.31 hafta 30 hafta dogumlu iki prematurem biri duz 1 yasinda digeri düz 10 aylik yurumeye basladi
Srpslk Saremmask bebimkife prematüre bendr takıyormda normal olanlardan bile gec yürüyenler varmıs baksanıza. Bizde 13 aylık düzeltilmiş 11 aylığız hic canası yok ayıveriyor kendini. Yürütec kullanmadm ama bi haftadır az az kullanıyorım destek olsun diye. Kendim yürütmeye calışıyorım basmıyor sekiyor :)
Saremmask Egehan123 evet var , koltuklara tutunup adım falan da atıyor ama inslh bir sorun yoktur kilosu da baya az dediğiniz gibi takati yok 18 aylık ve8 kilo gelişimsel pediatriye götürmeyi düşünüyorum
Saremmask Asl90 destek oluyorm tabiki ama yürümeye hevesli değil , bazen koltuklara tutunup adım atıyor bazende yürüme arkadaşıyla beş adım falan atıyor canı istedi mi
Asl90 Saremmask bu dediklerinizi yapıyorsa az kalmıştır 18. Ayı doldurmadan yürür diye düşünüyorum hazır hissetmiyor olabilir veya korkuyor olabilir hiç acele etmeyin