Birsenbirbenbirdebebek Anneler alerjisi olan bebeğiniz için nasıl besleniyorsunuz? Neler yiyor? Neler yemiyorsunuz?
Banuka Birsenbirbenbirdebebek süt içeren ürünleri tüketmiyorum tereyağ kefir yoğurt peynir hatta çikolata bisküvi de dahil genelde paketli gıdalarda peyniraltı suyu oluyor onlar da yasak.Kızıma da diyet mama verdi doktor neocate fakat içmiyor içince kusuyor sıkıntıdayız
Mihrimahveannesi Birsenbirbenbirdebebek içerisinde süt ve yumurta olan hiçbişey yiyemiyorum. Paketlerin arkasında peynir altı suyu falan yazıyor onları da yiyemiyorum. Kısaca dışarıdan hiçbişey yiyemiyorum. Tatlı olarak süt ve yumurtasız kek vs yapıyorum çikolatalarda da süt vr çünkü. Yani evde süt ve yumurta içermeyen yemekler pişirip yiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_28 Birsenbirbenbirdebebek sabahları patates kızartması, domates, salatalık, zeytin tarzı yiyorumartık gına geldi bunlardan peyniri çok seven biriyim bide peynir, ve yumurtasız kahvaltı olmaz olsunnn😅😅
Aysegul93 Birsenbirbenbirdebebek ben daha test flan yaptırmadım ama alerji olduğunun farkındayim artık diyet yapmam gerekiyor 15 gün sonra memlekete gidicem orda alerji uzmanına goturcem oturduğum yerde yok bende süt ürünleri içeren şeyleri keserek başladım fırıncılara bile ekmeğin hamurunda ne var diye soruyorum çok katı sıkı diyetle insallah duzelirler
Aysegul93 Deletedmom_28 peynir kırmızı cizgim çeşit çeşit olrdu şimdi yok aç gibi hissediyorum kendimi 😀
Birsenbirbenbirdebebek Aysegul93 ben test yaptırdım sonuç bekliyorum.. Ama kanama makata çatlak varmış ordan geliyormuş büyük ihtimalle Alerjiye yordum ama olmayabilir