2019Asell Kızmın poposunda çatlak varmış iki gündür kaka yapar gibi ıkınıp yapamıyor ve çok aglıyor doktor fiti krem verdi ve günde beş kez sıcak suda beklet dedi basına gelen var mı bu durumu nasıl atlattınız siz neler yaptınız o ağladıkça içim parçalanıyor 😔😔😔
yldrm986 2019Asell benim oğlumda da olmuştu 3 aylıkken canım , telaş etme,ben de sıcak oturma banyosu ve hametan kremle 3 günde iyileştirdim sonra hiç olmadı.Geçmiş olsun 🙏🏻
Busra17_18 2019Asell geçmiş olsun benim kızım da çekti o durumu malesef ki en iyisi fito krem oldu. yaklaşık 2 aya tamamen iyileşti bebekten bebeğe değişir tabiki ama bizde böyle olmustu
Muhammedtalha 2019Asell inşallah en kısa zamanda atlatırsınız biz 5 şudur çekiyoruz aynı sıkıntıyı iyileşmiyordu son 1 haftadır iyi çok şükür benim oğlumda süt alerjisinden dolayı ishalden olmuştu ve sebebini bulup ben diyete başlayana kadar da hiç düzelmedi 4 haftadır diyet yapıyorum ve sonunda iyileşmeye başladık
2019Asell yldrm986 inşallah bi an önce geçer canım ya doktordan geldiğimden beri ağlıyorum iki gündür nasıl anlamadımda böle acı cektin die günde kaç kez sıcak suya oturttun canım fito krem verdi bize doktor hametan pişik olunca kullanyorm
yldrm986 2019Asell geçer geçer üzülme, oluyor bebeklerde kabızlık nedeniyle,niye ağlıyorsun? Etkilenir aglamandan canım, kremini kullan geçer
Bilgeefe02 2019Asell fito krem sabaha kadar geçirir canım çok iyi bir krem benim dikişlerim iltihap kaptığı için açılmıştı içine açılan dikişlerin hep antibiyotik ilaçlar döküp pansuman oldum o ilaçlarda cildimi yakmış bildiğin yanık deriyi soydular o kremi 2 sürmemde sonuç aldım bebişe de inşallah hemen etki eder 🙏🏻
2019Asell yldrm986 makat çatlağı bendede oluştu Doğumdan snra yanı gaz ve kabız yapck die nerdeyse bütün günü suyla geçirecm ama yinede nafile kendimden biliyorum ıkınırken nasıl acıdığını o yüzden ağladım ben bile ağlıyorum lavaboda o nasıl dayandı o acıya
yldrm986 Akifmirza su ısısı 36-40 derece arası olsun,bebeğinin banyo küvetini doldur ,oturamiyorsa yatar pozisyonda tut anal bölgeyi parmağınla hafif aç su görsün yani,banyo sırasında yaparsın sonrasında tedavi edici kremini surersin
2019Asell Akifmirza canım küçük bi leğene su dolduruyorum çünkü banyo küveti büyük onu taşıyamıyorm ben içine poposunu sokuyorum basından ve belinden tutuyorum benım bebeğimde 2 aylık oturtamam zaten
Minikfarem Benim oğlumda da var ama daha 1 aylık olmadı sıcak suda oturtamiyorum krem olarak anestol verdi ama hala çok kötü hametan iyi geliyormu acaba kullansak
Busra17_18 Minikfarem bizde anestolu 5 gün kullanınca kesip fito vermişti doktor. anestol hiç etki yapmamıştı
2019Asell Muhammedtalha geçmiş olsun sanada canım bizimki yeni oldu bir iki günlük ama inşallah öle süt alerjisinden fln değildir eğer geçmezse bende test yaptırırm
Minikfarem Busra17_18 evet canım hiçbir etki yapmadı kıvranıyor kuzum resmen acısını bilirim doğumdan sonra bendede oldu öldüm öldüm dirildim iyileşene kadar
2019Asell Bilgeefe02 inşallah canım kuzm dünden beri bağırıyordu nasıl farketmedim die kendi kendimi yiyorum resmen
Bilgeefe02 2019Asell dertlerini anlatamıyorlar ki üzme kendini ağladığında kimin aklına gelir bak benim bebeğimde öyle sürekli ağlıyordu gaz sancısı vardı çok ağlamaktan ateşi çıktı diye gittik hastaneye menenjit teşhisiyle 1 hafta yattık rabbim şifasını versin kuzunun inşallah 🙏🏻❤️
2019Asell Minikfarem su an bendede var canım makat çatlağı Perşembe doktora gidecm sende nasıl iyileşti