Sizde de boyle mi, yoksa benim kizim mi abartıyor. Zaten kolik bir bebek 6 ay boyunca ne gece bildik ne gündüz. Bi ara hah düzeldi dedik. Son 1 aydır kafamı yicegim. Sürekli ağlıyor sürekli. Evde duramıyorum artik. Dışarı çıkıyorum o zaman baska şeylere yönelip ağlamıyor bu seferde dışarda hareketliliginden harap oluyorum. Salıncağa biniyor inmek bilmiyor krize griryor. Birqz yuruteyim diyorum oat diye yere oturyor kalkmak bilmiyor. Kucağıma aliyorum indir diye ağlıyor. Indiryorum al diye ağlıyor. Sabahlari gözüm açar açmaz başlıyor aglamaya. Once yatakda saçımı çekiyor kalk kalk diye tamam annecim biraz kendime geleyim diyorum illa kalk diyor. Eskiden gider birqz kendine oyalanirdi. Hadi diyorum kalkyaim sıkılıyordur. Bu kezde kalktığımız gibi oyun istyor. Oyun oynuyorum sonra diyorum kahvalti hazrlamam gerek. Bir krize giriyor. O telasla ne hazrlayacagimi bilmiyorum. Ona hemen bseyler hazırlıyorum ben kahvalti bile yapmyorum. Ondan önce uyanamiyorum çünkü onu uyuttkandn sonra ders çalışıyorum. Neyse kahvalti bitiyor toplamama izin vermiyor. Velhalsl asla yalniz kalmıyor. Hergun de oyun oynarım dışarıya cikarrim ama 1 dk boşluk bulduğu an krize giriyor. Bide oyle bir ağlıyor ki yani gerçekten artik psikolojim bozuldu. Yorgumum 5 dk uzanayim diyorum kiyamaetler kopuyor. Kendimi unuttum artik herşeyimi ona harcıyorum ama yok bu aglaama krizleri beni mahvetti artik 😓