Atlassude 23 günlük bebeğim de sarılık sınırda çıktı doktor bol bol 2 saatte bir besle dedi 2 gün süre verdi düzelmezse yatışı yapılacak hızlı geçmesi için önerisi olan var mı yardım eder misiniz
Irmakprensesinannesi Atlassude mama al baş mamayi memeyi saat başı emzir mama ver 1 hiç bisi klamz mama takviyesi yap
heymom__ Atlassude siz kendiniz kayısı hoşafı için bende işe yaramıştı, ve tabiki bol bol emzirmek.. uyanmazsa kendi emmese bile çay kaşığı ile uykusunda verin ağzına be çenesinin altına pıtpıt vurun yutması için. İnşallah en kısa sürede geçer
Mihrimahim16 Saat başı emzir 2 saat değil 1 saat arayla bizim sarılık değerimiz 18 di 3 günde 14 e düştü saat başı emzirdim… Şekerli su ver derseler sakın verme canım.. o zaman bebek emmiyor 🤦 kaynanam bana 1 kere verdirtti emsin diye uğraştım durdum
Atlassude Nilunas günde kaç öğün verdiniz mama kaç cc ve kaç saat aralıklı verdiniz bende günde bikaç öğün mama vermek istiyorum
Nilunas Atlassude 2 saatte bir 70 le başladık xamanla 3 saate çıktık 90cc 120 ile deva ettik benim sütüm az geliyordu çok içiyordu o yüzden mamayı. Bebeğiniz sizi yönlendirecek zaten. İlk başlarda mama bitince ağlıyordu mepersem soymuyır diye ağlıyormuş cc yi çoğaltık yavaş yavaş sonra ☺️
Atlassude Nilunas peki 70 cc içerken bebeğiniz kaç günlüktü benim bebeğim yoğun bakımda kaldığı için emmiyor sağıp veriyorum oda 2 saatte bir 40 45 cc anca çıkıyor yeterli mi bilmiyorum
Nilunas Atlassude kızımda küvezde yattı 10 günlükken başladık mamaya küvezde 40 cc veriyorlardı sen 60 ver dedi hemşiresi
Atlassude Nilunas benim 23 günlük şu an bebeğim kaç cc içmesi gerekiyor bilmiyorum doktoru arayıp sorucam sizin de fikrinizi almak istedim