Enise lazımlık çeşitleri o kadar fazla ki denenmeyecek kadar çok. tuvalet eğitimine başlamak istiyorum en kullanışlı ve bebeğinize en rahat hangisi oldu ?
KaSeAy Enise Arkadasım e bebekten almış katlanabiliyor üzerine çöp poşeti var kendine özel onu geciriyosun istedigin yere tası yapınca poşetle at. Cok memnunum demişti. Benm oğlm daha küçük oldugundan kullanmadım ama arkadasm önermşti
Enise Mustafa_Cinar benim kızım 9 aylık oturarak yapıyor kabız birde bu aralar iyi olur diye düşündüm
Mustafa_Cinar Enise aaa sizinki oğlumdan baya küçükmüş 😇 15,5 aylık oldu 18 Aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben 🤔
Enise Mustafa_Cinar ya benim kız istekli gibi tuvalete altı açık olunca yapıyor çilini falan denemiş olurum dedim
Mustafa_Cinar Enise bencede iyi düşünmüşsünüz erken alışan çok Bebek var ben benim oğlana güvenemiyorum daha hazır değil gibi 😅
Mustafa_Cinar Enise aynen önemsemezler bez rahatlık gelir inşallah kullananlar yazarlar bizde faydalanırız
Enise Mustafa_Cinar inşallah ya kabızken bişeyi eliyle sıkıp daha rahat yapıyor bu direksiyonlular başı oyuncak şeklinde olanları gördüm nasık olur bilmiyorum yazanda yok ki sorayım