Esrayildiz Arkadaşlar 2 aylık bebek ile tatile giden var mı ? Güneş kremi,sinek kovan ne kullandınız kullanılabiliyor mu? Bir de plajda bebeği güneşten korumak için nasıl bir yontem uyguladiniz?
hlltpc Esrayildiz 6 aydan önce güneş kremi kullanılmıyor diye biliyorum uzun kollu güneş koruyuculu mayolar var onlara bakın isterseniz
elfen Esrayildiz 6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor. uv korumalı uzun mayolar var ve güneş şqpkaları var enseyi kapatan onları giydirebilirsiniz. ancak 2 aylık bebeğin havuza ya da denize sokulması da önerilen bi şey değil.
FerideDeniz Esrayildiz oğlum biz tatile çıkınca dört aylık olacak. Sinek kovucu olarak İncia markasının spreyini almayı planladım. Başına mutlaka ensesini de kapatan şapka takacağım. Güneş korucuyu olarak mustela güneş kremi kullanacağım ve pusetinde sürekli şemsiyenin altında durmasını sağlayacağım. Direkt güneş ışığına maruz kalmasını engellemem lazım.
Cansudkmts Esrayildiz en fazla güneşten koruman gerek hep gölgede durması gerek 6 aya kadar pek birsey yapılamıyor bence tatil için çok acele ediyorsunuz ne kadar güneşten korunmalarda 2 aylın bebeğin bünyesi o kadar sıcağa alışk olmaz
Cansudkmts FerideDeniz 4 aylık bebegede sinek spreyi sıkılmıyor ve güneş kremi sürülmüyor ne kadar 4 aylık olsada bebekleri 6 aydan önce hiç birsey vücuduna birsey sürülmez tek yapa bileceğin şey gölgede tutmak bebegini
Cansudkmts FerideDeniz rica ederim canım benim bebeğimde 5 aylık bizde tatile gidicez güneşten nasıl korurum nasıl yaparım bilmiyorum ilk güneş yedi ve hasta oldu hemen burnu hep aktı birazda ateş oldu aman dok dikkatli olun güneş çarpması çok zor 2 hafta sürüyor bu hastalık 💓