Ozgeayazmuhammed 3 aylık bebeğim 4 gündür yapamıyor durmuyor artık huzursuz olmaya başladı.zeytinyagi masaj herşey şeyi yaptım daha ne yapayim
Azraada58 Ozgeayazmuhammed bize doktor kabızlık ilacı vermişti birde fitil dene istersen fitili yarım ver
Slm1122 Ozgeayazmuhammed nbl drop probiyotik burda arkadaş önermişti doğdu doğalı kabızdı 3 aylıktı dpktoruma sorarak başladım çok şükür ilk kutuda bitti trendyoldan yorumlara bakarak aldım bize iyi geldi çoğunluk memnun ama tabi her bebeğe aynı etkiyi etmez deneyebilirsiniz doktorunuza sorup mavi kutu olanı almıştım 😇
Nur2768 Ozgeayazmuhammed bizede o kadarken kabızlık için 7 gün yapamamıştı kansuk fitil verdi yarısı ile 10 dk yaptı rahatladı sonra dr günlük 1 çay kaş zeytinyağ verebilirsin dedi sonra geçti şükür 3-4 kere kullandım fili 4-5 günü geçince
Azraada58 Ozgeayazmuhammed yok canım fitil o yan etki yapmaz bizde 3 aylıgız kanız olunca bende veriyorum yarım
Fatimaafr Bezini çıkarın ve bebeğinizi klozete götürün bacaklarından tutup tuvalet pozisyonunda bekleyin yapacaktır. Ben hep öyle yapıyorum :)
Ozgeayazmuhammed Nur2768 doktor yok bulunduğum yerde danışmadan alsam sorun olurmu sizce eşim de yok çaresiz kaldım