aphrael hastalığı atlatanlarin tecrubelerini ögrenmek istiyorum. Nasil atlattiniz? ekstra bitkisel vs takviyeler kullandiniz mi?
Balkupum2505 aphrael sıvı cok vermeye calistim birde her gün duş aldirin demisti doktorumuz 3 gün atesimiz sürdü sonrasinda dökuntuler cikti oda 3 gün sonunda kayboldu sukur.. cok gecmis olsun
petitehatunn aphrael ateşini sürekli kontrol altında tuttuk. yazın geçirmişti kızım ben havuzda oynatmıştım sürekli. bir de bol bol emzirip su vermiştim. zaten başka birşey de yapılmıyor pek
aphrael Balkupum2505 tesekkurler aynen ben de bol su veriyorum gunde 2 kez dus.. tesekkurler umarim iyilesir hizlica
Tuba_2020 Geçmiş olsun bizde atlattık şuan döküntü aşamasındayız.. 3gün dikkat edin ateşe, kilo verimi oldu benim kızımda inşallah toparlar 🙏
aphrael petitehatunn size de gecmis olsun.. ilacsiz atlatiliyor atesten sonraki asama sanirim.. zor bir sey boyle gormek
tombikdonerkankasiiskender Benim iki oğlum da yaşadı biri 8-9 aylıkken biride 5-6 aylık falandı üç gün ateş sonra döküntü oluyo kayboluyo kendiliğinden