Divayorgun Oğlum 2 yaşında(25 aylık ) bi haftadır bez taktırmıyor veya söküp atıyor kendi. Ama gelgelelim ne klozete oturuyor ne lazımlığa ne bana söylüyor. Soruyorum sürekli takmıyor. Bol bol işemeli sıçmalı geçiyor günlerimiz. Bezmi takmalıyım neden umursamıyor hiç
Nik_mik_yok Divayorgun ben 3 gün deneyip bıraktım, ne kendimi ne onu yormak istemedim . Zaten benimki bezden rahatsız değil , mutlu mesut geziyor beziyle🥺
Monaroka Divayorgun biraz daha bekleyin. O sürede de alıştırmaya çalışın siz gidin mesela anlatın sonrasında alışınca kendisi ister belki
Ikrazumra19 Divayorgun benim kizimda ayni 25 aylik ve bez istemiyor ama tuvaletinde gizu yemiyor ben takiyorum ya zorlada olsa heryer pisleniyir hazir dehil bence
Mariposa Divayorgun bunaldigi yada oyun yaptığı icin bez bağlatmak istemiyor olabilir tuvalete hazır degil demekki zorlamayın bence.
Divayorgun Nik_mik_yok benimki istemiyor bezini. Gitmiş kakasını altına yapmış. Sonra lazımlığa oturuyor. Her yer batıyor onu yıka bunu yıka yıldımmm
balkzm Divayorgun siz takip edin kendiniz götürün , tuvalet ile ilgili şarkılar videolar açın ,konuşun anlatin,kendiniz tuvalete gittiğinizde ayyyy çişim geldi diyerek koşun oyun yapın,dikktini çekin
Nik_mik_yok Divayorgun vallahi çok zor , ben zaten 3 gün vermiştim kendimze . Hiç ilerleme olmazsa bırakırım demiştim , ilerleme olmadı bıraktım . Eylül gibi tekrar deneriz
Divayorgun Ikrazumra19 sorma sabah batırmış heryeri. Eşim diyor ellerin çamaşır suyu kokuyor dedim yıldım batırıyor her yerii
Monaroka Divayorgun çok sabır isteyen bir şey ama öğrenince de ne güzel söylüyorlar. Kolayca öğrenir inşallah
Ikrazumra19 Divayorgun tamamen oyun oldugu icin bez takmiyorlar benim buyuk kizimda nu donemde oyleydi ama 32 aylik birakti bezi
Divayorgun Mariposa yaw bu eskiler 1 yaşında alıştırdık diyorlar şimdiki bebeklermi tembel anlamıyorum
Oznur_0708 Divayorgun dirayetli ol canım bol bol karşına al anlat bununla ilgili psikolog videoları vardır nasıl davranman gerektiğini gösterir izle bence ne güzel kendi istemiyor bırakıyorken bıraktır
Divayorgun Ikrazumra19 küçüğü kaç aylık canım? Benimki 25 aylık orda kreşe vereyim evde sıkılmasın diyorum. Ama hırpalarlar diyede korkuyorum. Hep şiddet videoları göre göre korkar oldum
efelettin Bence ilk siz gözlemleyin. Ben oğlumla tuvalette 1 saat oturduğumu biliyorum. Kitaplar mı okumadık, ayıcıklara mı tuvalet yaptırmadık, çizgi film mi açmadık, yalvardık, vaadlerde bulunduk 😂 sonuç 10 günde çözmüştü artık ☺️
Divayorgun efelettin oo 1 saat oturdumu cidden? İki dk zpr oturuyor benim çocuğum aşıro hareketli sanırım
Mariposa Divayorgun eskiden hazır bez almak çok zordu , 2 sene bez yıkamak da çok kulfetliydi kim uğraşacak?