Birkedilianne minikbaykus Beyaz sabunla yıkayıp 5 dk bekletince boya akıyormuş yada kepek şampuanını avucunuza sıkın içine biraz karbonat o şekilde yıkayıncada oluyormuş doğal yöntemler ben bugün sabunu deniycem 3 4 ton açıyormuş
endoplazmikretikulumiste minikbaykus altını açtıktan sonra kızıl yaptıysan yıka yıkadıkça açılsın turuncumsu olunca kahveye boya kahvede akmaya başladıkca Karamele döner
Sunkiss minikbaykus Kuaför yapar tamamen saçı açıp kızıllıktan tamamen kurtulmanız lazım. Kızılın üzerine siyah dahi boyasanız tutmaz alttan kızıllık çıkar. Evde yıpratırsınız. doğal yöntemler istediğiniz sonucu da vermez.
Birkedilianne minikbaykus sorma sapsarı saçlarım vardı çikolata kızılı yaptım alakası olmayan bir renk oldu kızıl oldu bugün sabunu deniycem sonra karbonatı baya araştırdım doğal yöntemleri deniycem saçımı yıpratmak istemiyorum
minikbaykus Birkedilianne sabunu dün denedim hiç faydası olmadı. Kuaföru aradım bakalım dedi. Napicaz bilmiyorum
endoplazmikretikulumiste minikbaykus olur ama önce kızılı bol bol yıka iyice akıt turuncuya dönsün dönsün
minikbaykus endoplazmikretikulumiste karemele döndürdüm canım ama çok çirkin bir renk oldu. Acıdan sonra karemal yaptık. Kahverengi birkaç ay sonra yapsak Akar mi. Hazır sarıya yakın karemelden açıcı kullanmadan kahverengine dönülür mü