Mimartis Kızlar merhaba. Abimin söz ve nişan merasimi olacak Allah nasip ederse. Annemler bilezik takacakmış. Eşim ve benim ne takmamız uygun olur bilemedim fikirleriniz neler yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🥰
Merveada21 Mimartis zarif günlük kullanabileceği bir bileklik takabilirisniz bence hem gelin sever satmaz kullanır hani
alptoyyy Mimartis dügünde de ceyrek takıcam ev eşyası aldık biz çamaşır makinesi süpürge felan diye yoksa direk bilezik takardım
Mimartis Momsbabyy Merveada21 şimdi zarif bir bileklik taksak düğünde de bilezik mi takmamız uygun olur sizce
Merveada21 Mimartis maddi durumunuzu bilemiycem maddi durumunuz el veriyorsa yapın ama yoksa bileklik takarsinz evinin bı ihtiyacını alırsınız sonra
Momsbabyy Mimartis Nişanında bileklik alırsanız düğüne de bi tam altın takmanız bence gayet yeterli olur diye düşünüyorum☺️
Show_must_go_on Mimartis ben abimin nişanında bir çeyrek abime bir çeyrek yengeme takmıştım.. düğündede çeyrekli bilezik yaptırmıştım ama o zaman çalışıyor ve bekardım 😄😄