Tugcesilam Slm anneler bu sürecte neler yapıyorsunuz kızımın uykusu cok düzenliydi geceleri kesintisiz uyurdu 18 wya bir girdik slt üst olduk akşam yatıyor gece uyanıyor uyutuyorum ama beşiğine koydunmu kıyametler kopuyor bu arada 2 uyku yapıyor gündüzleri teke düşürsüm ozamanda cok uykusuz kalıyor yerlere yatıyor napıcagımı şaşırdım siz neler yapıyorsunuz
Ahsenimveben Tugcesilam köpek dişler patladı damaklar şiş ve miz miz 18. Ay tej uyku şuan uyudu ayağımın altı sızlıyor o derece
Tugcesilam Alyatrd ewet bu konuda cok muzdaripim 😔😔😔 uyku aoeunu yaşamadıgım icin cok tuhafıma gşdçyoe ve nasıl baş edecegşmi bilmiyorumm
Kbr44 Valla biz 1 kere uyuyoruz gündüz sabah 9 da kalkıyor 2 de uyuyor 2 saat sonra 10 da gece uykusuna yatıyor
Tugcesilam Kbr44 peki gece delşksşz uyuyormu ne zamandan beri böle bende buğün tek uyku yaptırdım bakslm gece ne şekil olacak alışana kadar nolacak cok merak edşyorum
Angel_ina21 Biz bu ayda istahsizligi hat safhada yaşıyoruz.Aksama kadar birşey yemiyor ac uyuyup aç uyanıyor.Ne yaptimsa da yemiyor, yemiyor, yemiyor
Tugcesilam Angel_ina21 ewet bazen bizde yaşıyoruz özellikle sabah kahvaltıda önceden peyniri cok sewerdi şimdi tost harıcınde agzına sürmüyor akşamda bazı yemrklerş yrmiyor ama oladar cok muzdarip degilşm daoyuruyor karnını bi şekilde genellikle kahvaltıda yapıyor
Tugcesilam Kbr44 bizim ne güdel vardı kesintisiz uykumux ama 18 aya gşrince alt üst olduk şimdi tek uykuya gectik insAllah başarılı oluruzda eski uyku dğsenimize döneriz
Tugcesilam Alyatrd walla buğün başladım tek uykuya inşallah hemenn alışır sabah 8de kaldırdım akşamda hep 21.30da yatar