Aylasrsn Meyve puresi veriyorum yani tek bi meyveyi cam rendeyle rendeleyip veriyim diyorum oguruyor ve kusuyor. Sizlerinde oylemi oldu napmam gerekiyo bu durumda
Papatyamoms Aylasrsn olabilir zamsnla gececektir siz verin devam edin ogurme refleksleri suan cok onds dilinun ortasi gjbi dusunsbilirsinz orada biriknce yada degince ogurme ortaya cikiyor pesine su verebilrisnz
Ruziray Aylasrsn pütürlü geliyodur belki.. benim yeğenim pütürlü her yiyecege öguruyor.. en bastan pütürlü verin alıştırinki ögurmesin demişti hemsirem
Aylasrsn Fneva suana kdr elme kayisi ve seftali verdim 3undede oğürdü. Yeni bi tat diyemi boyle yapiyo hangi meyveyi vermem lazim acaba
Papatyamoms Aylasrsn meyve daha lifli olabiliuo belki ondandir , biz blw tarzi gitmeye calisiyoruz parmak biyutunda verip butun koparsimida oguruyo catalla ezip yedigu zamnda oguruyo ya yutuyo ya tukuruyo refleks yanu bu siz vermeye devsm edin alisacaktir
Gg5subat Benim kizimda aynı 5 gün sonra 6 aylık olacak 3 gündür kayıp ek gıdaya başladım tam hayal kırıklığı hiç birşeyi yutmuyor tükürüyor ağzını açmıyor yatarak verirsem zorla yutuyor biraz ne yapmak lazım zamanla duzelir mi
Gg5subat Benim kizimda aynı 5 gün sonra 6 aylık olacak 3 gündür kayıp ek gıdaya başladım tam hayal kırıklığı hiç birşeyi yutmuyor tükürüyor ağzını açmıyor yatarak verirsem zorla yutuyor biraz ne yapmak lazım zamanla duzelir mi
Aylasrsn Gg5subat benim kizmda 8inde 6 aylik olcak sebzeyi kasik mamayo yiyo ama meyve purelerinde skntı var bizde duzelirler ish
Aylasrsn Gg5subat bide simdi dis cikarma donemi ya ondanda yemek istemiyolar havalarda sicak. Allah yardimcimiz olsun valla. Ozene bozene hazirliyoruz yemediklerinde uzuluyoruz
Gg5subat Aylasrsn yok iştah gibi değil sorun yutmayi bilmiyor gibi bütün versem hevesle yalıyor vermeyince ağlıyor ama kaşıkla ağzına koyunca yutamiyor
Gg5subat Deletedmom0015 tatlı vermiyorum ki hepsinin ayri ayrı eksiligi mayhoslugu var sebzede verdim hiç yutmuyor