Elisa34 4 bucuk aylık oldu hala tek dus aldıramıyorum korkuyorum aksam eşim gelince aldırıyoruz, tek aldırmak istıyorum ama cesaret edemiyorum sizler nasıl aldırıyosunuz? birde fileli almadım alsam daha rahad olurdu sanırım aldırması.
Gizemlim Elisa34 benimkide 4 aylik ben son 1 haftadir tek yikiyorum. Bebisi fileye koyuyorum yavas yavas su doküyorum havalarda sicak üşumuyor hergun yikiyorum. File oldugu icin rahat ediyorum bide benim bebegim suyu seviyor o acidan basit oluyor yormuyor beni
shawty Elisa34 2. Ayından beri tek başıma yıkıyorum benimde ilk bebeğim file ile çok rahat oluyor babasını beklemenize gerek kalmadan istediğimiz zaman duş alıyoruz ☺️ şuan 6 aylık 🌸
melegim71 Elisa34 vallaben kadar olamassin kızım bide 2 kiloydu ele avuca gelmezdi fileye yatirirdim kafasini yikicagimda yuzustu yatirir kafssini yikardum ama elimle kafasini kaldirirdim ilk yikadigimd resmsn elim ayagim titredi iki uc derken alistim suan kuvete dolduruyorum suyu oturuyo oymuyo suan 9 bucuk aylik korkma ben daha cok korkardim ben tek kAlmaya bile korkuykrdum ama bikere caserstini topla yika bak nasil yikiyacan
48316ELIZAN Elisa34 Ben hep tek yaptiriyorum 4.ayina girecek filede aslinda cok kolay oluyor alin deneyin yuzune cok kopuk surmediginiz surece bir sorun yasamazsiniz.
Aliasafinannesi27 Ben hiç küvet felan almadım ilk iki ay leğen de yıkadım 😂 şuan 2.5 aylık hergun dus aldiriyorum banyoda kucağımda yıkıyorum ve hep tek yıkadım ,😇
Elisa34 Aliasafinannesi27 oy maşallah ne güzel cesaretlisiniz ya otursa filan tek yaptırıcam da şimdi korkuyorum birinin su dökmesi lazım 😀😀
PortakalGumus Aliasafinannesi27 Evet ben de bunu önerecektim. En güzeli kucağa alıp ten tene banyo yapmak. Hem kolay hem de ufaklık rahat ediyor.
Mmrryy Elisa34 duş başlığı ne güne duruyor 😅 müslini omzuma seriyorum bebeği tuttuğum elimle çocuğa su tutuyorum. Diğeriyle şampuanlıyorum
Elisa34 Gizemlim bende cok istıyorum tek yıkamayı benim bebeğimde sever aglamaz hiç fileli olması iyimiş
Kplnnn Yıkamak için eşimi beklerdim o da akiamları 8 gibi gelmeye başladı yazın. Bazen çocuğun o saatte gece uykusuna yattığı olurdu dedim günlerce pis mi duracak bu çocuk. Aldım yıkadım bi gün köpüklü filem vardı o günden beri her sabah yıkıyorum kıpırdamaz bile hiç huysuzlanmaz suyu görünce 5 aylık
Elisa34 Kplnnn ay ne guzel darısı benim başıma inşallah ilk aylar tırnagınıda kesemiyodum ona alıştım sıra bunda
melegim71 Elisa34 kesinlikle alisirsin sen annesin zaten nasil güzel yikzrsin bak gör sadece bikere yika tek sonra tek yikamak isticen bak filen yoksa kuvetin altina bez ser kalin onun uzerine yatir filede saet degil ayni filenin ustunde yikar gibi yika oyle yspardim bazen ben odaha kolaydi 😃😃😃
thecamellia Elisa34 kesinlikle file alın ben bayadır beri tek aldırıyorum korkmayın sadece dikkatli olun yeter
Elisa34 thecamellia ya aslında ben alacagımız, zaman fileli alacaktım kaynanam herseye burnunu soktugu için yok Bi komşuda gordum fileliydi cocuk titriyordu üşüyodu diyince vazgeçtim şuan sinir oldum
Kplnnn Elisa34 ben de korkardım korkmayın kafasını falan yıkarken. Ters çeviriyorum filenin üzerinde kafasına su dökerken elimle de yüzünü yıkıyorum aşağı doğru hiç yutmuyor kulaklarına da gitmiyor. Sırtını köpüklerken gazını bile çıkarıyor😄 çok sıcak ya bir tane köpüklü file edinin her gğn yıkayın
ZmrNsa09 Elisa34 birlikte dus alin kucaginzda cok rahat oluyo ben öyle yapiyodm suan 20 aylik buyudugu icin biraktik o isleri😊
emirela ZmrNsa09 evde tekken beraber duş nasıl alıyorsunuz. Bende istiyorum meme reddinden ötürü doktorumuz önerdi ama beceremiyorum.
thecamellia Elisa34 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ valla sinir oluyorum böyle başka bebeklere bakıp bana akıl vermeyin deyin file olmadan tek yıkamanız zor filede niye üşüsün yarım saat duşmalmıyoki beş dakka takmayın alın bi file küvet yavaş yavaş yaptırun alışırsınız zamanla
Pirayeada Elisa34 doğru söylemiş kaynananiz file de üşüyordu korkuyordu katıla katıla ağlıyordu bende küvete su doldurup elime alıp yıkıyorum eşimle birlikte çünkü su döküyor ben yüzünü sivazliyorum
Uysll Elisa34 iki aylık bebeğim ilk başlarda çok korktum hep birileriyle yıkadım birgün kustu baya kötü oldu kimse de yok mecbur benim yıkamam lazım dedim kızım sen neler yaptın çocuğunu mu yikayamacaksn ilk de korka korka yıkadım nasıl oldu hatırlamiyorm bile şimdi alıştım tek başıma yıkıyorum bir de şuan file yok küvette koluma koyup öyle yıkıyorum 😊